.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Основателна ли е причината за раздяла?

do predi dva dena imah priqtel,zaedno sme ot po4ti tri godini,naposled1k mn se d1rpahme,ama 1rzo ni minava6e,predi dva dena bqhme v edna priqtelka da praznuvame R.D.-to mi! osamotihme se i ......toi sloji v1zglavnica v/u glavata si,pomislih 4e se bazika i iz4akah 5-6 secundi no toi ne q mahna i togava sprqh i zapo4nah da se obli4am!izlqzohme nav1n i toi zapo4na da mi kre6ti:ti mene za igra4ka li me vzima6(v smsi1l 4e p1rvo sam mu kazala da doide v drugata staq,a posle se otkazvam)na men mi be6e tolkova gadno i ne mi se os1jda6e v momenta ni6tu i mu kazah kato mi mine na drugiq den 6te si pogovorim,no toi zapo4na da me bl1ska,rita ,udrq,ima6e dvama 4oveka nablizo az zapo4nmah da vikam i prosto nqma6e kakvo da napravq za da me ostavi da se pribera i za da ne stane golqma dandaniq i horata da doidat kam nas ,mu kazah 4e mi e pisnalo ot nego i ne iskam da go vijdam!ne6tata koito mu kazah bqha mn silni no prosto iskah za v momenta da me ostavi,kogato se pribrah i obmislih,4e 6tom mi e posegnal i to nevedn1j ne me zaslujava!

т.7
    krem4et0

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ako priqtela ti be6e prase 6tqh da ti kaja da mu tegli6 noja! ama toi e istinska svinq za tva mu tegli edna maina na tva jivotno!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    ako priqtela ti be6e prase 6tqh da ti kaja da mu tegli6 noja! ama toi e istinska svinq za tva mu tegli edna maina na tva jivotno!!!!!!!!
    тва е мила действай
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Еми сама си стигнала до извода, че не те заслужава . За мен това си е напълно основателна причина да го разкараш от живота си . Колко и да сте се скарали няма право да ти посяга, още повече щом не се случва за първи път. Ако останеш с него, ще унизиш себе си и рано или късно той пак ще ти посегне и пак ще стигнеш до тук.

ебаси отношението...Днешните момчета не знаят как да се държат с едно момиче ... И да причината ти е основателна-и мене да ме ударят или напсуват и аз ще скъсам с такъв балък.. Успех

Мега фен
    Град
    SF
    Аз 4астта с възглавницата не я разбрах

Робинята на Quench

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Аз 4астта с възглавницата не я разбрах
    и аз така
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Потресен съм . Това да удариш моми4е е толкова .....не просто нямам думи.Никога не бих го направил. Моето мнение е 4е ако те е ударил и псувал ( и то не веднъж) на него не му е пукало за теб и 4е не трябва да има6 ни6ту об6то с този 4овек пове4е.

--------------------------------------------------------

Повярвай ми - ЗАРЕЖИ ГО!Не те заслужава! И при мен се случи същото и аз зарязах моя! Дано след 3 годишна връзка го забравиш! Защото аз маи не можах ...

zna4i predi da se slu4i tova ne me e udrql,imah predvid 4e neq ve4er kato zapo4na da kre6ti i postoqnno me bl1ska6e......a za v1zglavnicata az qh otgore mu i si4ko si e6e ok,dokato toi ne si zakri liceto s v1zglavnicata!poneje postoqnno se azikame i re6i6 4e i tva e na 6ega,ama toi ne q mahan dokato az ne sprqh i ne stanah!nadqvam se sega ad e qsnu ...

Промените са за добро :П. Така или иначе 3 години е доста време и двамата сериозно сте си писнали - така, че не се терзай много, а се огледай за по-приятни и стойностни пичове.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Побоят и тормозът са 2-те неща, които не бих простила. Правилно си постъпила! Евала!!!

Посяга ти Соре, че така се изразявам, ама му е** п****** майна!!! Мъж, който посяга на жена, е боклук, особено ако е собственото му гадже/съпруга! Бих простила някой да ми изневери, но да ми посегне... Никога! Няма да ти е лесно, но повече не се виждай с него - точно от тук започва домашния тормоз, той те тормози не само физически, но и психически, а няма не най-малко право, независимо какво си направила, а още по-малко за такава глупост, каквато описваш.

hottie
    Guest
    Za boia sum suglasna s drugite momi4eta,ama za vuzglavnicata?ne razbrah za6to si se obidilia? I az sum si slagala vuzglavnica na liceto,ne za drugo ama mnogo goliam kef !! i za da ne vikam i ne me 4uvat horata v susednata staia.
    za tova ne moga da zacepia?

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Za boia sum suglasna s drugite momi4eta,ama za vuzglavnicata?ne razbrah za6to si se obidilia? I az sum si slagala vuzglavnica na liceto,ne za drugo ama mnogo goliam kef !! i za da ne vikam i ne me 4uvat horata v susednata staia.
    za tova ne moga da zacepia?
    v kak1f smis1l golqm kef????Obidih se za6toto v momenta e smen,za6to 6et si slaga v1zglavnica,protivna li sma mu,druga li 6te si predstavq.....?!

ili p1k ...da ne bi da zapo4ne da vika?!....mne

Град
    Враца
    пф... след 3 години и та е ударил... тва и аз не бих го напраил..

Аз никога не бих простила на някой,който ми е посегнал! Според мен и сама си стигнала до извода - не те заслужава!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Ти сама си стигнала до правилния извод. Как може да ходите от толкова време и той да се отнася с теб така пред други хора? Този човек и животно не може да се нарече, защото това е твърде слаба дума. Няма смисъл да продължавате просто!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Насилието е нещо отвратително
    Преди месеци играх в една пиеса за домашното насилие,има много случай в семейства в които мъжат тормози физически съпругата си и това е непростимо.Аз имам голям брат и той си има приятелка от 4-5 години и той стабилно я бахте до синини и не мога да си обесня тя как може да е с такова животно като него И аз имам приятел който често нервирам и съм му казвала,че може да вика и да се нерви,но посегне ли на мен да ме забрави и когато го изнервя ходи да удря вратите което също не е нормално,но поне не удря мен.

Браво,че си го зарязала!Не бива да се връщаш при него и през ум да не ти е минало!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Човек понякога в яда си не знае наистина какво прави, но той е преминал всякакви граници.Затова просто се разделяте и ти ще си решиш дали искаш да го видиш повече, аз на твое място - не бих се видяла повече.
    Най-тъпото е, че за такава глупост, той ти е посегнал и е развлал 3-годишна връзка...

Много често хората в състояние на афект правят или казват неща, които не мислят и не искат в действителност. Това обяснява до някъде словестния ви сблъсък, защото всички са имали такива.
    НО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПОСЯГА НА ДРУГ, а и е подло да удариш човек, с който си бил 3 години! Няма да коментирам насилието на момчета върху приятлките им, които няма как да се защитят...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Човек понякога в яда си не знае наистина какво прави, но той е преминал всякакви граници.Затова просто се разделяте и ти ще си решиш дали искаш да го видиш повече, аз на твое място - не бих се видяла повече.
    Най-тъпото е, че за такава глупост, той ти е посегнал и е развлал 3-годишна връзка...
    +1 Spred mene hi4 ne trqbva da se zanimava6 pove4e ,sled vreme 6te go zabravi6 i 6te se radva6 ,4e ne si ostanala s nqkoi,koito te tormozi
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Насилието е нещо отвратително
    Преди месеци играх в една пиеса за домашното насилие,има много случай в семейства в които мъжат тормози физически съпругата си и това е непростимо.Аз имам голям брат и той си има приятелка от 4-5 години и той стабилно я бахте до синини и не мога да си обесня тя как може да е с такова животно като него И аз имам приятел който често нервирам и съм му казвала,че може да вика и да се нерви,но посегне ли на мен да ме забрави и когато го изнервя ходи да удря вратите което също не е нормално,но поне не удря мен.

Браво,че си го зарязала!Не бива да се връщаш при него и през ум да не ти е минало!!!
    Нали си от консервативно семейство? как тогава са възпитали по тозди начин брат ти?
    И след като си така консервативна, защо имаш подобен аватар?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си