- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- До абонатите на Vivatel
На каква тарифа сте и доволни ли сте от нея![]()
аз съм на тънката тарифа и съм доволна от неядругата ми карта пък е симпатия на сметка и ми е много удобно,когато говоря с приятеля си
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Аз също съм на сметка,не знам точно как се казва тарифата,понеже сме група от фирма около 20 човека и си говорим безплатно и освен това имаме безплатни минути в мрежата на вива тел и към стационарни!Но доволна съм!По-скоро ми харесва цвета на оператора,не съм безприсрастна!![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Майка ми донесе някфа Бизнес май беше (от работата й ги даваха) като с тези от групата гооря безплатно + 100 мин към вивател и БТК.Та доволна съм![]()
Бащата донесе няква.. на сметка нз как се води има 300 безплатни към вивател и стационарни(домашни). Доволен съм!!!![]()
Take care or u'll be erased!
Хм.. аз не знам как ми се казва, но имам 500 безплатни минути към стационарни и към вивател, също и цената на смс-ите ми е намалена , там някви стинки. С тая карта съм от 7 клас и е суууупер![]()
С ваучер съм, картата се казва "Бонуси безкрай".
Ако заредя с ваучер от 20 лева имам 500 безплатни минути в мрежата на вивател и 20 лева време за разговор към другите.
АКо заредя с ваучер от 10 лева имам 500 безплатни СМСи в мрежата на вивател и 10 лева време за разговор към другите.
Много съм доволен, не мисля да сменям оператора.
Аз съм на Вивател Тугедър, тва с 15 кинта месе4на такса, 500 безплатни минути и 100 смс-а. Беше перфектно в на4алото, когато си взех картата, защото и бившия беше на Вивател и изговарях минутите с него.
Сега оба4е го духам, понеже откакто скъсахме, само 2-3 от контактите ми са на Вивател, при това са хора, с които говоря рядко.
И в общи линии правя по 60-70 лв. сметка от разговори с Мтел.. Абе мани..![]()
![]()
Робинята на Quench
и аз съм на такава някаква...Първоначално написано от Memento mori!
![]()
aaa аз имам 2 карти(едната на Мтел другата на Глобул), но сега се замислям дали да не премина на Вивател Симпатия...някои може ли да ми даде повече информация за тази тарифа...защото с приятеля ми сме от различни градове и сега лятото...поне да можем да си говорим неограничено!!!
Благодаря предварително![]()
Az sam na tanka tarifa i ne sam mn dovolna , 6toto limita e mn malak i mai se opitvat da kradat.