- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За любителите на Irish Dance & Lord of the Dance..
Здравейте
За любителите на Lord of the Dance пускам тази темичка.
Българският състав за ирландски и етно танци Irish Mystery, кани всички желаещи да танцуват на ЦЕЛОДНЕВНО ПАРТИ.
Кога? - събота 07.6.2008 от 9:00 до 17:00ч.
Къде? - бул. "кн. Мария Луиза" 75, зала "Ареа"
Както знаем Lord of the Dance бяха тук съвсем скоро и поради проявеният интерес на техни почитатели се организира това парти, с цел всеки, който желае(и не е успял) да се докосне до магията на ирландските танци, да го направи.
![]()
(моля модераторите да не го счетат за рекламна дейност).
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Не ми допадат.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
vinagi sa mi bili mnogo interesni no sum dale4e ot sofiq![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ами за тези които не са от София мога да кажа, че има открити партита през лятото по морето, например, според зависи от организацията.
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
На мен много ми харесват,аз даже им ходих на концерта...първия в София...ма то беше отдавна.Жалко,че не им ходих на тоя...
на ирландците им харесвам други неща![]()
Lord of the Dance,я имам оригиналната касета от малък, много му се кефех едно време....Първоначално написано от 136179
![]()
пссст..
Харесват ми![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
хмм... Lord of the Dance са велики![]()
Не знам дали е случайност, но и Бейлис-а също![]()
Think about it..