- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как се прави сайт ... ?
Не знам дали вече някой е питал по този въпрос, но аз като тинейджър много се кефя на сайтовете за запознанства... и ако някой знае .. нека ми каже как мога да имам подобен сайт с разширение .bg накрая ... изисква ли се някакво заплащане или специална програма ... Но моля ви само ако сте сигурни пишете , защото все пак ...
Мерси предварително
![]()
![]()
![]()
Nz kak se pravi ama ako si napravi6 pishi da se regna ...![]()
Ne be az seriozno ti kazvam ne se gavrq...ako napravi6 sait dai da se regna
Първо трябва да имаш сериозни познания по езици за съставяне на база данни и езици за уеб програмиране. После трябва да имаш спонсори защото домейна струва пари.
По-просто от това не мога да го обесня.
Ами най-добре се откажи от тази си идея...не че искам да ти спирам ентусазма ама си е така поради следните причини:
1во За сайт с разширение БГ се плаща месечна или годишна такса която не е много зависи според хостинга
2ро Дори и да си плащаш ще ти трябва уеб дизайн,подръжка на сайта и такива неща който ще ти струват (Зависи иот хостинга) към 500,600 лв. ако искаш сама да го праиш ще ти излезне без пари ама пък трябва и да знаеш някой програмни езици...PHP&MySQL,C++,HTML... и още
3то Едва ли ги знаеш езиците
4то Едва ли ти се занимава
И като 5то от мен един съвет по добре само им се кефи...![]()
Нов човек съм
Ами аз преди преинсталацията на компа ми имах Web Page Maker!Лесна е!Като се замисля трябва пак да я инсталирам![]()
Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3
К'ви сте такива, бе? Какво е това разширение bg?
Само host.bg имат правото да регистрират .bg струва около стотина лева на година.
Също така - какъв Web Page Maker, бе?![]()
Няма да си направиш сайт за запознанства. Откажи се.
Виж ако имаше познания за езиците за програмиране щеше да знаеш, че това не е разширение, и че уеб сайт не се прави на някъв "Easy shit maker"...Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
Така че или се откажи или започвай да учиш езиците.
те пък за 1 ден ше ги нау4и мислиш че и после ше се занимава мн ме самнява
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?
Това Си защо си го написал,бре?Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
Иначе към автора: ;]
Можеш да пишеш ActiveX на Си, затова.Първоначално написано от LGPz-new
![]()
Чак до там да стигне,при положение,че не знае нищо? //Добро измъкване,а?
Не го знаех![]()
даПървоначално написано от Christ
Нов човек съм
Пробвай в .dir.bg или .hit.bg има много такива сайтове за безслатен хостинг, но това са подстраници ако искаш виж моя сайт в дир.бг
НЕ СИ ПРАВЯ РЕКЛАМА!!!!
www.fr3sh.dir.bg
П.С : В хит.бг възможностите са по големи, но има и играчка.
Идеята ти не е лоша.![]()
За начало нещо просто и лесно : пробвай да си направиш нещо на FrontPage за да добиеш някаква представа но искаш ли да си направиш нещо сериозно ще ти трябва да научиш доста ,а има и друг вариант щом не е проблем за спонсорирането може да си платиш за направата на сайта ,проблем е че ще плащаш и за подръжка (нали и бъкел не разбираш)
Може и да покриеш малко от парите който ще плашташ да речем с реклама ,но първо трябва ти да си пуснеш реклама че сайта ти да е посещавам доста а и от там да превлечеш рекламодатели
Друг вариант от гугъла има едни реклами за който ти се плаща
Май те отчаях![]()
А към alexandarchy малко се изявявам като критик ама сайта ти хич не ми харесва
абе вие .... какъв сайт ще направи с Front page ???? ... Първо трябва да има големи познания по PHP и mysql ... най основните ... които не се учат за 1 ден , 1 месец , че дори и година мойе да не стигне .... 2-то тоя сайт е 99 % препоръчително да е PHP ... с Фронт пейдж php няма как да стане![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
Само основата се учи (ако е усилено ученето) за 3-3.5 месецаПървоначално написано от |usHer_yeah|
Нов човек съм
Той сайт ли каза?Първоначално написано от alexandarchy
![]()
П.П. На дир.бг платен ли има беше хостинга и домейна на сайтове? (не блогове).А колкото до хит.бг - там само можеш да си правиш хтмл сайтчета.Е,и флаш де.