- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- на някой нещо подобно?
Здравейте. Мисля, че е крайно време да споделя какво става с мен и тъй като вие сте ми едни от най-близките хора, реших точно вас да занимая със себе си. Всичко започва педи 8 години, когато майка ми, двете ми сестри, брат ми и аз заминахме за София. Тръгнахме си от баща ми, който имаше проблеми с алкохола. Последваха 6 години и половина на пълно неподдържане на връзка с него. Израдихме си образът на нехранимайкото, който сега "излежава присъдата си", като живее без семейството си, в самота. Майка ми се омъжи... НО в края на 2006-та направихме море от любов на майка ни. Само ние трите сестри, брат ми не дойде. Излъчиха предаването през февруари 2007 и тък като нбаща ми е роден на 18.02 майка ми издири неговия телефон и му честити рожденния ден. И тук се започва с филма. През март аз отидох до пловдив с майка ми(той живее там), а втория й мъж я пусна без всякакви притеснения. Аз щях да бъда през деня с тях, майка ми да се върне с мен в софия следобяд, а едната ми сестра да се види с него вечерта с преспиване. Аз си тръгнах за софия, а майка ми остана, уж да дочака сестра ми. След това излъга, че е у приятелка, а всъшност остана с баща ми. Когато втория й мъж разбра полудя. стана луд скандал и щяхме да се изнасяме (ние живеем при него), и дефакто нямаше къде да отидем. Но слава богу се размина. Аз глупачката продължих да поддържам връзка с баща ми и да му търпя телефонните пиянски истории. На концерта на сити тв изгубих най-добрата си приятелка в публиката и се скарахме много жестоко. Не се виждахме месеци наред, но се сдобрихме, почти както преди е. След това дойде коледа. Майка ми отиде при баща ми отново и то на бъдни вечер!!!!!!!! И след това просто отново бях съсипана. Просто да виждаш как майка ти се кълне, че живее за теб и когато трябва да въздържи поривите си заради теб, да те прецака така... Немога да го опиша с думи. На много от вас ви се струва преовеличено,, но за мен беше срив, втори срив. Слава, слава, слава на Бога и този път ни се размина преместването. тъкмо мислех, че всичко се е оправило идва един прекрасен ден, в който рабрах един мили жест от мой познат погрешно. Той просто знаел в какво положение съм и наистина искал да ми помогне (с пари) (а този човек го познаваме отдавна, семеен приятел е, но ми каза да не казвам на никого за помощта му, и аз се панирах, какво всъщност иска от мен!??!?!!?), и му написах един дълъг обиден смс, и той вече не иска да ме види и чуе. ИИИ от тогава насам нямам причина да живея. Нямам намерение да се самоубивам, но просто нямам никакви стимули. И гадже покрай тия проблеми немога да си хвана, а така ми се иска. Когато излизам на кафе, на диско само мълча и мисля за проблемите си. Полудявам вече и наистина съм благодарна на всички, които са стигнали до края на моята изповед. Приемам всякакви предложения, упреци и т.н. А на вас случвало ли ви се е подобно нещо?!?!?!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
prosto spored men roditelite sa ti adski bezotgovorni(ne se obijdai)ti na kolko si?ne im obra6tai vnimanie i svikni 4e trqbva sam/a da se opravq6 nz momi4e li si ili mom4e.Kolkoto i gadno da zvu4i az ne bih imala vqra na takiva hora.Uspeh i digni glava,nai-vajnoto e da s eosvobodi6 ot tezi negativni misli spodeli s nqkoi problemite mislq 4e 6te ti olekne i moje bi tova 6te pomogne za da si hvane6 gadje![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ami na men ne mi se e slu4valo podobno ne6to,no te razbiram i ti sa4uvstvam izkrenno se nadqvam da se opravi semeistvoto ti.Moje bi moje6 da pomogne6 na maika si kato pogovorite i si izqsnite ne6tata.Tq veroqtno e obarkana i zatova e napravila vsi4ki tezi ne6ta,no ne razbira 4e taka vliae i na teb,a ne samo na teb,no i na drugite ot semeistvoto.Po tova,koeto pro4etoh razbrah,4e vtoriqt muj na maika ti e mn dobar 4ovek i tq ne trqbva spored men da ima nikakvi drugi kontakti s ba6ta ti,no kakto kazah e obarkana i tova e normalno.Opitaite da si izqsnite ne6tata.Yspeh!![]()
на 17 съм, момиче. Мерси за коментарите до сега![]()
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Az s1shto ne s1m popadala v takava situaciq,no imam priqteli,koito sa. razbiram kak se 4uvstvash,t1i kato s1m bila do edna ot nai-blizkite si priqtelki,kogato e popadala v porednata kriza zaradi semeistvoto si. Ne znam na kolko si i na kolko sa tvoite sestri i brat, no mislq ,4e mojesh da pogovorish s maika si i smqtam, 4e shte te razbere.Mislq,4e kakvito i 4uvstva da ima k1m bivshiq si s1prug, tq moje da gi preodolee zaradi blagos1stoqnieto na decata si, a i ot tova, koeto pro4etoh, razbrah,4e vtoriqt vi bashta e mn po-stabilen i seriozen 4ovek, s kogoto si zaslujava maika vi da b1de. S1jalqvam, no mislq,4e e izkliu4itelno nerazumna i bezotgovorna jena.
Spored men maika ti bi te razbrala. Uspeh! \/ \
/
След мъж и трамвай не се бяга,защото винаги идва следващ.
Е тфа е...родител да предаде децата си..споко..не си единствена..туко що ми го забиха в сърцето,в душата в гърба..навсякъде.. за мен случая е тежък..всеки човек смята че неговия е най-тежък..Не говори с майка ти..аз сега правя стачка...няма да ходя на даскало до неделята и няма да говоря на родителите си..защото явно ме отеб@ха![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Аз не съм попадала в такава ситуация, мисля, че е доста сериозна! Това доказва, че и възрастните хора си имат своите терзания отностно любовта. Смятам, че майка ти е доста обаркана и има нужда от подкрепа и разбиране а не от излишни упреци. Всички знаем, колко е трудно да загърбиш една голяма любов и особенно ако имаш и деца от дадения човек. Поговори с нея, бади и приятелка, тя явно има нужда от теб в този момент! Не съм съгласна с коментари от рода : "майка ти е несериозна и т.н.." Това са чувства диктувани от сърцето и е адски трудно, даже и невазможно да се бориш с тях! Успех!
нее ходя си на училище. Но освен това нищо не правя както трябва, с изключение на фитнеса. Просто нямам посока в която да тръгна, да следвам мечтите си както се казва. А с майка ми няма какво да говоря. Безнадежден случай е. И това, което преживях не го пожелавам на никогооооо!Първоначално написано от pavkata91
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
имам да ти кажа само един съвет не знам колко ще ти е полезен:отиди на психолаг,сподели проблемите си и той може би ще измисли нещо
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не говорех да не ходиш на даскало само си изказвам моята стачка но малко я промених..с нашите няма да говоря n брой време но за даскалото реших утре да отида..виж ми темата ко праим сега? 3тия пост най отдоло (не те задължавам) Същото важи и за мен..на никой не пожелавам училищно насилие и неуважение от родителите си.. (само на оня скапаняк му пожелавам яко насилие където и да е)Първоначално написано от olive_oil
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
абе живота просто е скапанПървоначално написано от pavkata91
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
+1 Това за живота ,че е скапан е напълно вярно!Незнам какво да кажа.Сериозно на себе си не знам как да помогна ,а ще давам акъл на другите!Не ми се връзват нещата.Успех и се надявам в най-скоро време всичко да се оправи в семейството ти!Първоначално написано от olive_oil
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
На 17 си,а не на 5.
Остави майка си да си прави това което я прави щаслива.
ако не твърдеше успоредно с правенето на глупости че живее за мен щях да я оставя да прави каквото искаПървоначално написано от hooliganka89
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Здравей.
Знаеш ли наистина ти съчувствам и се опитвам да разбера всичко друго, но не и това, че не виждаш смисъл да живееш...
Да сега имаш проблеми, но ще дойде и друго време, стига да имаш необходимите сили за да се отърсиш от неприятностите... и да реално погледнато благодарение на майка ти страдаш, а не бива.Наистина я остави да прави нещата така както тя прецени и намери начин да не обръщаш внимание на изборите и, колкото и абсурдни да ти се струват.Да, некоректно постъпва спрямо настоящия си съпруг, но в край на сметка това са отношения между тях двамата и редно сами да разлешат натрупалите се проблеми.
Колкото до приятеля, който си наравила с думите си-най-добре потърси начин да говориш лично с него и да му обясниш, че си се чувствала объркана, тъй като не си била наясно с намеренията му.Често допускаме грешки, поради липсата на доверие, поради страха да не бъдем измамени и унижени...
Концерта на Сити беше доста отдавна и би трябвало вече да сте си оправили напълно отношенията, освен ако тогавашното изгубване и сързене, не е било съпътствано и от други неприятности.
Пожелавам ти успех.
Ядосването в повечето случаи е безмилостно наказание на самия себе си, поради грешките на околните.
Гадже ще си намериш, аз също си нямам, но ми омръзна да хленча и да се самосъжалявам...никаква полза, а и не ми пука особено вече.Пък при теб има и още една положителна страна-може да ти помогне да излезнеш от депресията и поне да малко да отдалечиш съзнанието си от проблемите ти вкъщи.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
цвети, ти си истинско цвете. Много ти благодаря за напътствията и наистина се надявам да успея да ги следвам![]()
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Искрено ти пожелавам да преодолееш проблемите си в най-кратък срок от време.Първоначално написано от olive_oil
Бъди щастлива и благодаря за милите думи.![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
майка й има деца и отговорности и не може да си прави това,което си искаПървоначално написано от hooliganka89