- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- на някой нещо подобно?
Здравей.
Знаеш ли наистина ти съчувствам и се опитвам да разбера всичко друго, но не и това, че не виждаш смисъл да живееш...
Да сега имаш проблеми, но ще дойде и друго време, стига да имаш необходимите сили за да се отърсиш от неприятностите... и да реално погледнато благодарение на майка ти страдаш, а не бива.Наистина я остави да прави нещата така както тя прецени и намери начин да не обръщаш внимание на изборите и, колкото и абсурдни да ти се струват.Да, некоректно постъпва спрямо настоящия си съпруг, но в край на сметка това са отношения между тях двамата и редно сами да разлешат натрупалите се проблеми.
Колкото до приятеля, който си наравила с думите си-най-добре потърси начин да говориш лично с него и да му обясниш, че си се чувствала объркана, тъй като не си била наясно с намеренията му.Често допускаме грешки, поради липсата на доверие, поради страха да не бъдем измамени и унижени...
Концерта на Сити беше доста отдавна и би трябвало вече да сте си оправили напълно отношенията, освен ако тогавашното изгубване и сързене, не е било съпътствано и от други неприятности.
Пожелавам ти успех.
Ядосването в повечето случаи е безмилостно наказание на самия себе си, поради грешките на околните.
Гадже ще си намериш, аз също си нямам, но ми омръзна да хленча и да се самосъжалявам...никаква полза, а и не ми пука особено вече.Пък при теб има и още една положителна страна-може да ти помогне да излезнеш от депресията и поне да малко да отдалечиш съзнанието си от проблемите ти вкъщи.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone