- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сънувате ли...
здр.абе нощем сънувате ли момичето/момчето,което харесвате? Аз от доста време си харесвам едно момиче и може да се каже, че почти всяка нощ я санувамНе че се оплаквам де
![]()
ffiullll olekna mi... reshih che veche poludqvamПървоначално написано от BeB0_UlTrA_KiSs
Qvno ne sym samo az
![]()
Първоначално написано от maharbal
аз също си го сънувам..
Mi da i az predi sanuvah 4oveka kogoto haresvah i nai strannoto e 4e vsqka ve4ar sanuvah edno i sy6to neshto za nego![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Ми аз винаги, когато харесвам някого го сънувам!![]()
ъъъ..и аз,и аз![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Хах това е нормлално за всеки който малко или много е хлътнал по някого
незабравяй че в някой случай съня е реалноста през нашите очи. Относно въпроса дам и аз си сънувам най-скъпото, страхотното, очарователното.. и т.н. момиче. :P![]()
дам често![]()
![]()
Случвало ми се е.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Dam osobenno kato e nepodelena lubov dosta puti sum go sunyvala!![]()
![]()
Да е аз сънувах, че той иска да ем убие![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
аз пък когато си харесвам някого го сънувам даа,но странното е че като не си харесвам никой(като примерно съм скъсала с гаджето)и сънувам някое момче,което познавам обаче въобще не харесвам,само че в съня се едно супер мн го харесвам и т.н и после като се сабудя се чудя т'ва аз ли съм била,к'фо ми стаа,после това момче пак не ми харесва и мн се чудя що ги сънувам тия работи
ако имате напредстава що казвайте
![]()
![]()
![]()
По едно време всяка нощ сънувах приятеля си.Той също ме сънуваше често. Но кой знае, може би сред всичките прехвърчащи хормони през пролетта и от натоварването в училище към края на годината, спрях да го сънувам.
За него не знам...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Случвало се е, да сЪнувам този, когото харесвам, но не и да го сАнувам![]()
Сънувам човека,когото обичам.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Сънувал съм...заспивал съм с мисъл за момиче....заспивал съм с мечти занапред..с мисли за някои неща за нея и нещата които се случват м-у нас....сънувал съм дадени моменти или моменти които са щели да станат и са ставали подобни такива....
mda...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
дам бай такива сънища съм имала...жалко,че само през ваканциите става...сигурно докат сме на даскало съзнанието ми е някак затворено и не си позволява такива ''глезотии''
![]()
![]()
Случва ми се,доста често при това...![]()
![]()
![]()
i az..baq hubavi sunishta bqha..
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Да момичето с което съм сега го санувам почти всяка вечер![]()