.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    ПрЕд КомпЮтЪра'
    гледай сега..по училищата е пълно с боклуци..спокойно и в мойто е така/от София съм,уча в София/ просто тайната е да се абстрахираш от тях ...не се бии и недей да се оплакваш на тоя и оня защото както ти спомена ..ще те пребият..

беше ми много интерестна темата ти..рядко чета толкова дълги теми,но тази беше интерестна

та ето това е насилието ,в моя клас е почти същото и мога д а ти кажа че навсякъде е така!
    но това е живота-суров и к*ров

П.С кой клас си?
    Бъди индивидуален

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от zero
    Ти обаче си ебахти пича
    Задаваш си въпроси и си отговаряш...
    Като същевременоо се надъхваш
    Кефиш ме брато
    Ако си стигнал границите цапни му 1-2 тупаника

Град
    Русе
    Към края на 9ти (по принцип тряя да съм 10ти но някой е бил много "послушен" 7ми клас и преповтарях годината )
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Stara Zagora
    ае брат ти си 1 педалче за мене ще го казваш на родителите си да не си на 8 теглиш му 1 майна купуваш си 1 палка като е по голям от тебе и го изкартваш от бой после освен че ще спре да те нерви ще те поздравява секи ден

Град
    Русе
    Хм..и..що тъй вадиш таз критерия неразумнии старозагорецо? Че не съм побойник като вас големите гъзари и..всички вие които смятате че като пребиете някой правите от мухата слон..продължавайте..но най ефикасния метод е психо атаката..иначе хич не ми прави проблем да звънна на 5-6 мутри с бухалки да го налазят и повече никой да не го намери..но ще пробвам с психо атаките и..после ще му мислим
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Супер фен Аватара на zero

Фен
    Град
    Казанлък
    Ае човек, стига с твойте права, бе, мани ги тия глупости. Викаш двама-трима познати, смачквате го и да видим дали пак ще ти посегне. Стегни се малко, че ти ако продалжаваш така цял живот ще те мачкат и тъпчат. Момче си , давай по-смело и не разчитай на глупости.

Ама ти дори не знаеш значението на психо атаката 0.о
    Той ти казва нещо - ти му се подиграваш. Той те цели с нещо - ти го целиш също и пак му се подиграваш. Подиграваш се и мачкаш самочувствието при всеки удобен момент, като кажеш 'мама и тате ще те смажат' най-много да го накараш да го разкаже на приятелите си на по бира и да умрат от смях.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

аз пък бих ти препоръчала да продължаваш да не се впрягаш. Евала ти правя, че не си го ступал. Евала на хладнокръвие просто. А колкото до стреса ти - най-добре би го освободил ако спортуваш(визирам фитнес тренировките). Там ще срещнеш нови хора, сериозни (повечето). Ще забравяш за проблемите си след тренировка и ще спиш спокойно Все пак не всичко е училище и ако живееш с нагласата че този трябва да го търпиш само 6 часа, то и животът ти ще се улесни. Другото което е - 100% ти се дразни, защото си от софия, вярвай ми. Но в никакъв случай не му го навирай в лицето. Просто продължавай да го игнорираш както до сега. Надявам се да съм помогнала и успех утре и всеки следващ учебен ден, а и свършваме след месец.
    п.с. колкото теб съм
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    На психятър ша оди за психу атаки да учи.Мале мале мнооу си наивен,мнооу си глупуву.Психу атаки блаахахахахаха ХАХАХ
    Малиииии малииииии какви хора има на земятааа,колку си умиин нямам думи прусту....късмет съз пзиху атакити АХАХхаха

ПП.Ти на психятър си иди де.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си