еми пич не знам колко си голям...разбрах,че имаш приятел(и) - те като ти са приятели защо не ти помогнат,ми няма да ходиш на училище.Спомена някакъв печен полицай - защо не го помолиш за помощ? Доста варианти имаш. А ако ти писне тотално и приятелите ти не искат да ти помогнат (съмнява ме ако са ти истински приятели) нахъсай се малко от един бой нищо няма да ти стане пък ако си му събрал много като освободиш енергията ще го ступаш набързо после и вратата ще ти отваря, но все пак това си е до характера. А това с родителите ти... аз живея само с майка ми баща ми не съм го виждал от 12 години (сега съм на 15) тя не ме подкрепя за всичко обаче ми е казала че ако ми помага за всичко ще се разглезя много и като поотрасна за всичко ще търся помощ и е права. Сега като ги гледам лигльовците от моя клас който за всичко търсят помощ от родители,познати и прочие благодаря на майка ми ,въпреки че съм и бил ядосан за някой неща. Добре е от малък да се научиш да се справяш сам с проблеми независимо колко са трудни. Не знам какво друго да те посъветвам - ако имаш смелост (а то не трябва много даже хич) ступай го ,ако не можеш сам приятелите ти да ти помогнат. Не трябва заради някаква отрепка да се местиш в друг град. Дано съм ти помогнал