Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
Не те интересува мнението на другите пък съвети търсиш.Много си малак да са праиш на Аинщаин още.Защо на тебе ти се случват тея работи в училище а??, къде е проблема да си се замислял,че може да е в теб?Не е хубаво човек да се прави на умен и дисциплиниран(то твоито една превзета дициплина амааа) без нещо насреща.Абе явно социялният ти живот куца доста трябва да си комплексиран за да мълчиш и да не се защитаваш.

Ех какво да се прави хората винаги търсят проблема другаде ама не и в тях
Хм малък казваш че съм? Еми.. сега юли месец ги правя 17..за мнението..не ме интересува НЕГАТИВНОТО мнение..ако не си разбрал/а социялния живот ми куца? Еми..явно са ми такива и родителите..Ъм мислиш че аз съм проблема? Еми отговори ми на лесния въпрос..Слушам в час,че не уча така е..примерен ученик..От училище зачезвам рядко..смисъл само за един час (учебен) но от обстановката в която израстнах исках да бъда дисциплиниран..ходех на тае куондо за трениране на дисциплината..брат ми..бивш войник пуснал оставка ме дотренира да се науча на респект и дисциплина..Пък тебе ако те държи пубертета барабар с още стотици и милиони тийнеджъри по света и ви се е размърил погледа..късно ви е ударил..късно ще ви пусне..мене като ме хвана отрано какво да правя..пусна ме и рано..започнах да виждам яснотата на света още като бях на 15г. хвана ме на 12. Ама че хормоните танцуват из тялото тъй е..Майката Природа си решава кой ще е умния кой ще има мозък колкото на едно дете..за пояснение тоя "красавец" от даскало..пък..не виждам нищо лошо да си умен..или пък сте зависими от модата..че не е "модерно" да си умен..явно по логиката на модата..всички трябва да са с броя гънки на един циганин (2-3 грънки мах) аз че искам да съм умен и да си реализирам мечтите си учейки в движение,я за живота,я за знания..Едно не разбраха някои хора че всеки човек е уникален.Един ще има една способност друг -друга..Айде лека ви нощ на всички модовете ако желаят нека затворят темата.Утре връчвам документите и туй то..явно тук хора със съвест няма..то в Чалгария (грешка България) има ли? И да има са малки частички във въздуха.. Лека ви нощ