Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Йей, имало и културни хора (: Не съм обаче толкова убедена дали ще подейства първият, че и вторият ти вариант. Та все пак не е лоша идея да имаш и резервен такъв, например:"Ало, бате, ела тука с повечко хора, че един идиот..." . Или нещо от сорта. Бас държа, че само да се появят по-голяма компания, и един по-здравичък като го фане за врата и го вдигне 15 санта от земята, оня пикльо гък няма да смее да каже (т.е. не е нужно да го помилате от бой)... Расла съм в компания от отворковци(като "смотлата") и ги знам що за лайна са.
Не че не е възможно после "твоя човек" да събере още лайненца като него и да си отнесеш един здрав бой, но то си е възможно и след като си търсиш правата, където и да било, нали знаеш (;
Културни хора се намират супер трудно..така де.."батко" живеее на 400 км. от Русе.. не живее с родителите ми..но аз ако го видя си е чист късмет..брат ми ме отеб@ и го приех..хич не ме кани на гости я на кафе или на бира..ако ще бе..щом мисли че няма брат..Сестра ми живее в Чиакго..обещала ми е да ми помогне да отида в Америка при нея..Щом обещае го изпълнява..Познавам сестра си..Само да завърша..майната й на професията..да взема диплома..да бачкам някъде и да взема пари и да се разкарам от тая лигава държава..Всеки си прави каквото си иска.. Има ли начини има и пътища..има ли воля..притежаваш най-мощното оръжие..по мощно и от създадените от човека. Пича днес не беше на даскало ама това не го извинява като дойде..щом ми се появи...Ще засвирят китарите..