- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tova mom4e leko me oburkva :)
taka...nadqvam se 4e vuprosa mi e qsen i mi se iska da polu4a konkretni otgovori
predi izvestno vreme (mojebi 3 sedmici) edno mom4e vze da se zanimava s men nameci ala bala no se use6ta6e qvno ...poznavam mom4eto ot prei tova....az su6to otkliknah za6toto e golqm simpatqga, sega oba4e az mu pi6a vinagi az zapo4vam diskusiqta , nqmame mn vreme da si pi6em no sega v 4ata az sum po nastoi4ivata toi ne me reje daje otklikva na flirta mi , no ne otvru6ta vinagi daje rqdko go pravi , a kogato se zase4em na vun me gleda vse edno 6te me izqde , tezi dulboki sini o4i me oglejdat ot glava do peti....kakvo da pravq bih iskala ne6tata s nego da se polu4at...moje bi sega e vreme da ne mu pi6a i da ne mu obru6tam vnimanie za daproqvi interes (dano se slu4i)ili....daite suvet ...
emi naistina za sega ne my pi6i,toi vse nqkoga 6e se seti,ako te haresva 6e ti obarne pove4e vnimanie![]()
Ддз вие от вас не излизате ли ?!? Покани го на кафе...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Mmm ще задам любимия на всички въпрос :
На колко сте години?![]()
--------------------------------------------------------
Замери го с тостер или чушкопек.... изпитано е и помага![]()
Той е видял че ти откликваш на чувствата му и тотално е загубил ума и дума по теб![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
и аз съм за варианта да излизате по често и след време да му кажеш какво изпитваш или може направо да си го награбиш![]()
+1 коя поредна тема е такаваПървоначално написано от KillSwitchEngage
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
+1 izlezte pogovorete i takaПървоначално написано от BlindedAngel
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
ako az bqh tova mom4e i ako ne mi pishesh i az nqmashe da ti pisha i shte zabravq si4ko do tozi moment
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
поговорете откровенно и дано се оправитеуспех
=)))) Любов, любов и накрая fuck off =)))