- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем
Един приятел (момчето Х) ме помоли да ви питам и вас за вашето мнение: Той подозира (подкрепено със солидни доказателства - скрити в колата кондоми, които изчезват след съмнителни "купони", на които баща му ходи; логове на разговори в скайп и т.н.), че баща му изневерява на майка му. И, на всичкото отгоре, с повече от една! Ако вие бяхте на мястото на това момче Х, какво бихте направили? (сериозни отговори, моля, случката е действителна!)
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
На негово място ще раздухам..смисъл ще кажа на майка си...тъй тъй тъй татко прави туй туй туй...
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
ммм поговорете е моя съвет
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Иска ли питане? Разбира се ,че ще кажа едва ли ще оставя нещата така да лъже майка ми много ясно ,че ще кажа . Така ,че въобще не трябва да се двуумиш кажи на майка си . Тя трябва да знае.
+1 раздухвате и това е..после майка му ще се оправя с "цветето за мирисане"Първоначално написано от miss_popularity
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
da popita ba6ta si kade prezervativite bati kofti situaciqta?!?
Аз нищо не бих направил. Баща му има глава на раменете да му мисли, какво ме засяга. Така бих постъпил аз.
Иначе да се увери първо момчето Х дали наистина изневерява баща му.
Еми била съм в ситуацията на момчето - първо говоря със "заподозрения"(все пак трябва да се потвърди, че е истина...), а после и с майка. Не търпя такива глупости. Пък и жената не заслужава да бъде унижавана така, трябва да знае що за цвете е съпругът й.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ако наистина има подозрения най-добре да поговори с баща си първо. Нека му обясни, какво е видял и какво подозира и да си поговорят като мъже, както се казва. След това вече сам трябва да прецени какво да прави, защото ако баща му не обича майка му, значи няма смисъл да са заедно и да карат момчето да се терзае.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
първо да поговори с баща си, ситуацията може да е всякаква..
+1 и после с майка му..макар че се съмнявам баща му да си признаеasasfdf :
първо да поговори с баща си, ситуацията може да е всякаква..