.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Вагинални гъбички

Zdraveite...Molq vi kajete mi kakvo sa vaginalnite gabi4ki i ot kakvo se pri4inqvat. Spah s priqtelq si bez prezervativ sled koeto mi doide cikala i pak pravihme sex.Dnes zabelqzah podutina na van6nite sramni ustni i kato go pipna me boli.Nedeite da mi kazvate otidi na genekolog!Temata ne e ebavka.

т.1 и т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Еми имаш вагинални гъбички и тряа ти отстранят клитора...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от maslinkata676767
    Zdraveite...Molq vi kajete mi kakvo sa vaginalnite gabi4ki i ot kakvo se pri4inqvat. Spah s priqtelq si bez prezervativ sled koeto mi doide cikala i pak pravihme sex.Dnes zabelqzah podutina na van6nite sramni ustni i kato go pipna me boli.Nedeite da mi kazvate otidi na genekolog!Temata ne e ebavka.
    www.google.com
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

samnqvam se che tova sa gybichki...syrbi li te?

Цитирай Първоначално написано от maci
    samnqvam se che tova sa gybichki...syrbi li te?

ne ne me sarbi.Samo ako go dokosna me boli.Pitah priqtelq si da ne e spal s druga toi kaza 4e ne e Neznam kakvo da si mislq.Dori neznam kakvo predstavlqvat gabi4kite prosto taka pomislih 4e moje i takova da e.4erveno e i e poduto kato pup4ica

hottie
    Guest
    http://www.malkitaini.com/index.php?m=2022&erw=1

и като не искаш да ти казваме да отидеш на лекар няма какво да идваш да пускаш цяла тема. Аман от безотговорни деца

Мисля, че колкото и да не ти се иска трябва да отидеш на гинеколог. Такива неща не са шега работа и домашното лечение няма да ти помогне Сподели най-добре с майка си... дано се оправят нещата.
    BсИчkO Ce BPъЩа...

hottie
    Guest
    не е задължително да те сърби за да имаш гъбички !!!!!!!!!

ili te e pre*bal i si se protyrkala...ili si poluchila alergichna reakciq. napravi si otvara ot laika i se podmivai s neq. I IDI NA GINEKOLOG -ne hapqt. nqma ot kakvo da te e sram ot nego /neq... predstava si nqmash kolko P*tki i kakvi P*ytki sa vijdali....nqma da im napravish vpechatlenie

Re: VAGINALNI GABI4KI

http://www.google.ru/search?hl=bg&q=...0%BD%D0%B5&lr=
    http://forum.all.bg/printthread.php/...19/type/thread
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

moje i da si se protyrkala prosto ako do 2-3 dena ne ti mine e dobre da poseti6 lekar ina4e gybi4kite sa pridrujeni s obilno bqlo te4enie i syrbeji(v pove4eto slu4aii)

Когато започнеш да подходаш по-отговорно към здравето си, тогава мисли за секс.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: VAGINALNI GABI4KI

Ne se angajiram s diagnozi no spored men ne sa gubi4ki, no za smetka na tova zvu4i kato ne6to po-seriozno, a moje da e i obiknoven oburnat kosum, no poneje ne si mi se raz4eknala pred liceto a i da be6e pak nqma6e da moga da ti kaja ne6to po-to4no stoi si i si 4akai(tova go kazvam samo za da ne ti kaja da hodi6 na lekar), ama pomni 4e ot bezotgovornost ne se umira, no ot nqkoi veneri4eski bolesti da!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

явно приятеля ти не си мие пишона

Град
    Улицата
    tva ne e li za razdel zdravni problemi i bolesti
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Подуване на големите срамни устни не е признак на кандидоза!Отиди на гинеколог ако има сърбеж,парене,или пък пъпки!И течение...И продължи повече от 24 часа

Цитирай Първоначално написано от firesnow
    www.google.com
    prrav si

Определено е инфекция
    Най-добре отиди на лекар

Mina mi qvno e bilo obarnat kosam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си