- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вагинални гъбички
Zdraveite...Molq vi kajete mi kakvo sa vaginalnite gabi4ki i ot kakvo se pri4inqvat.Spah s priqtelq si bez prezervativ sled koeto mi doide cikala i pak pravihme sex.Dnes zabelqzah podutina na van6nite sramni ustni i kato go pipna me boli.Nedeite da mi kazvate otidi na genekolog!Temata ne e ebavka.
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Еми имаш вагинални гъбички и тряа ти отстранят клитора...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
www.google.comПървоначално написано от maslinkata676767
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
samnqvam se che tova sa gybichki...syrbi li te?
6tom samo ste spali zna4i si4ko e ok ;]
Първоначално написано от maci
ne ne me sarbi.Samo ako go dokosna me boli.Pitah priqtelq si da ne e spal s druga toi kaza 4e ne eNeznam kakvo da si mislq.Dori neznam kakvo predstavlqvat gabi4kite prosto taka pomislih 4e moje i takova da e.4erveno e i e poduto kato pup4ica
http://www.malkitaini.com/index.php?m=2022&erw=1
и като не искаш да ти казваме да отидеш на лекар няма какво да идваш да пускаш цяла тема. Аман от безотговорни деца![]()
Мисля, че колкото и да не ти се иска трябва да отидеш на гинеколог. Такива неща не са шега работа и домашното лечение няма да ти помогнеСподели най-добре с майка си... дано се оправят нещата.
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
не е задължително да те сърби за да имаш гъбички !!!!!!!!!
ili te e pre*bal i si se protyrkala...ili si poluchila alergichna reakciq. napravi si otvara ot laika i se podmivai s neq. I IDI NA GINEKOLOG -ne hapqt. nqma ot kakvo da te e sram ot nego /neq... predstava si nqmash kolko P*tki i kakvi P*ytki sa vijdali....nqma da im napravish vpechatlenie![]()
http://www.google.ru/search?hl=bg&q=...0%BD%D0%B5&lr=Първоначално написано от maslinkata676767
http://forum.all.bg/printthread.php/...19/type/thread
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Когато започнеш да подходаш по-отговорно към здравето си, тогава мисли за секс.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ne se angajiram s diagnozi no spored men ne sa gubi4ki, no za smetka na tova zvu4i kato ne6to po-seriozno, a moje da e i obiknoven oburnat kosum, no poneje ne si mi se raz4eknala pred liceto a i da be6e pak nqma6e da moga da ti kaja ne6to po-to4no stoi si i si 4akai(tova go kazvam samo za da ne ti kaja da hodi6 na lekar), ama pomni 4e ot bezotgovornost ne se umira, no ot nqkoi veneri4eski bolesti da!Първоначално написано от maslinkata676767
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
явно приятеля ти не си мие пишона
tva ne e li za razdel zdravni problemi i bolesti![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Подуване на големите срамни устни не е признак на кандидоза!Отиди на гинеколог ако има сърбеж,парене,или пък пъпки!И течение...И продължи повече от 24 часа
Mina mi qvno e bilo obarnat kosam