- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го/я хванеш
Iskam da vi popitam hva6tali li ste polovinkata si v iznevqra, kak, kak se po4uvstvahte, kak reagirahte, kakvo napravihte?Ako ne ste kak bihte reagirali ako se slu4i?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
хващам съм (тя сама си призна), простих и (бях доволен че си призна), след време тя ми изневери пак, повече не можах да я погледна и тва беше края![]()
ne sum hva6tal v iznevqra no predpolagam 4e ako q hvana na nego 6ta mu s4upq zubite a neq pove4e nqma da q potursqПървоначално написано от key_of_hell
![]()
Не съм го хващала в изневяра, но ако го хвана или разбера за такава не знам дали бих му простила..може би не, независимо колко го обичам
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
И аз си мислех така но любовта е по силна от всичкоПървоначално написано от shady^baby
![]()
pitam poneje az samata sum mnogo razdvoena v misleneto si za tova!Ot edna strana sus sigornost 6te mu prostq, poneje zaradi tupa gre6ka ne bih iskala da go izgubq, no ot druga strana tova edva li 6te mi izlezne ot suznanieto nqkoga i pove4e ni6to nqma da e su6toto!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Не съм.Но ако я хвана , че ми изневерява 2 мин ще са ми достатъчни да и кажа сбогом !![]()
po princip e prostimo ama da go vidi6....a i kakto kazaha po gore nikoga sled tova (imam predvit ako vruzkata produlji) nqma da e su6toto i vinagi 6te ima sumneniq
![]()
mi ne s1m go hva6tala,toi sam si prizna.prostih mu i posle se okaza 4e slabaka me bil izl1gal za da ''izp1kne''![]()
Да..Сегашния ми приятел, ако мога да кажа, че още ходим...Разбрах от един мой много близък приятел, че го е видял да се целува с друга..Всъщност ми беше много нервно, поговорих си малко с него и ми олекна..Ии да бих му простила..Просто чувствата ми са доста силни към него..
Everything happens for a reason..
Не съм го хващала и по добре...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Iznevqrata e prostima, a tova - NE! V smisul sgre6il sgre6il ama kak da mu prosti6 4e e prost!?!Първоначално написано от haterkata
Не,не ми сее случвало - но няма да го понеса леко...не е мн уместно този цитат в тази секция на форума, но е мн точен..."Силно да любя и мразя"...много лесно двете неща да се разменят..кое 1рво,кое 2ро...Първоначално написано от key_of_hell
Stultum est timere quod vitare non potes...
Първоначално написано от key_of_hell
Бог да го прости тоя
![]()
![]()
!!!AMIN!!!Първоначално написано от Чичко_Полицай
ami do sega ne sam no ako q hvana na neq ni6to nqma da i naprava no na onq .....
тъпчоПървоначално написано от casanova_bg
+1 tup4o se verno onq (kakto se izkazva6 ti) kvo e vinoven...vupreki 4e az bih postupil kato teb,prosto nqma da se sturpq....Първоначално написано от OtherDimension
![]()
koeto me navejda na misulta 4e i az sum tup4o![]()
+1 за това че си тъпчоПървоначално написано от x3eme
![]()
А иначе главна вина има момичето, защото това момче може да не знае че е обвързана кво е виновен той?
ne znam koi e tup4o i ne se angajiram s takiva epiteti ama sum napulno suglasna 4e tq trqbva da izqde boq ne samo za6toto toi moje i da ne znae a i za6toto momi4etata ve4no si go tursqt a posle sa hrisimi i za6toto ako nqkoi dulji obqsnenie e obvurzaniq a ne nqkoi si!Първоначално написано от Чичко_Полицай
точно в изневаря не. разбрах веднуж че чата с някакво момиче и че си е обяснява колко е хубава и сладка и разни такива, знам че жъобще не може да се сравнчва с изневяра, но дори и това беше ужасно обидно за мен. за малко да с разделихме, то всичко си зависеше от мен де и бях на ръба , но в крайна сметка му простих и от тогава всичко е ок, но ако го хвана отнова за нещо подобно това ще бъде краят, колкото и да ми ев трудно, а за физически контакт с друга въобще не искам и да си помислям. втори път подобно нещо янма д апростя, обичам го но си имам и достойнство все пак
Истината е, че необвързано момче рядко ще откаже секс на момиче :angel:
Спам тайм![]()
Как се правеше оня ангел че като дам виж всички емотиконс и щайгата спича![]()
napisanoto se slaga v skobi ne :Първоначално написано от Чичко_Полицай