- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Започвам да се плаша?!
Imam mn gaden problem v momentaZna4i problema e sledniq:Imam priqtel ot 6 meseca s koito neshtata izvednaj stanaha mn seriozni pone spored nego i spored drugite.Az oshte nemoga da se osaznaq koga izmina tova vreme.I ot tyk idva problema.Postoqnno se dyrja stranno, pravq nqkakvi super stranni neshta.I toi poludqva i vse po chesto se karame..Problema e 4e nemoga da osaznaq kak moje nqkoi da e tolkova blizo do men.I edin vid da sme kato semeistvo.Tova me podludqva i postoqnno se otdrupvam ii pochvat skandalite..Snoshti otnovo imahme podoben skandal.Az dosta prekalih..Kato stava taka i kato imame podoben skandal i dvamata prekalqvame dosta. Kazvame si ujasni neshta koito zapochvat da me plashat..Prosto ne e za kazvane kvi neshta si kazvame.Snoshti az prekalih nai mn shtoto mu kazah 4e nikoga ne sym go obichala i 4e nikoga nqma da go obicham, a samo go ispolzvam za pochivnite dni i vakanciite..shtoto toi uchi v dr grad..4e mi e igrachka. I 4e si imam drugo gadje na koeto davam vsi4ko koeto na nego nikoga nqma. I nai gadnoto ot koeto nai go zabolq beshe 4e mu kazah 4e tova mom4e e bivsheto mi gadje..Toi mn go mrazi shtoto znae 4e tova mom4e beshe golqmata mi lubov..I che trudno go zabravih.I mn se qdosa pochna da vika...;kfo li ne sum pravil za teb. kakvo li ne napravih za teb.. a ti si si igrala s men tolkova vreme i nqkfi takifa..Posle razbira se mu kazah 4e sum go izlugala.. za da go vbesq shtoto toi go napravi pruv.. Miseh si da skusam s nego shtoto po vreme na toq skandal i na drugite 3-4 nqkade podobni-jestoki sa bili.Toi proqvqva nqkakva sila.Opitva se da me udari.I mi pravi nqkfi sinki po racete..Udrq po silno ili v stenata ili v neshto drugo ili si hvarlq tela stenata..I kazva 4e pravi taka inache trqbva po men da ydrq s taq sila.. Neznam no ot tva mn se plasha.. Mislq si 4e stava vse po zlee.. A az mn mrazq nasilietoo.. I v4era mu kazah 4e ne iskam da go vijdam poveche.. No toi neiska da razbere..Ot snoshti mi e zvanql pone 20 puti..a sq si e v grada deto u4i.. I postoqnno zvani.. i vse me proverqva.. Spored men problemaa za izbuhvaniqta mu sa revnostta..Mn e revniv za nai malkoto i ot vseki..Nai ve4e ot bivshiq..Molq daite savet..
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
нз, някой път ще се скарате, когато е пиян и мисля, че може и теб да удари. Не бих ходила с такъв човек![]()
Не че одобрявам подобни неща, но и на мен ако ми говориш така няма само синки да правя.....обаче все пак съм момиче и съм солидарна - няма сми да си с някой, който те плаши и даже посяга да те удари - остави го - лично мнение!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ем незнам какво да те съветвам от прочетеното разбирам че си хванала некав ревнив приятел но замисли се дали не му даваш повод за тази ревност и ако не го обичаш по добре го остави докато положението не е ислязно напално извън контрол УСПЕХ дано свичко е развие както би искала ти![]()
вярно е,че си прекалила доста..но щом е толкова ревнив явно наистина те обича истински..
toi te revnuva 6oto ne iska da te zagubi apak..kakto pone as razbrah...ti go nastarvqva6 i toi ludva i zapo4va ot nervi i ot revnost da poludqva taka 4e ostavi go da e revniv ...Ti vse edno po4va6 da drazni6 nqkoe ku4e na ulicata i nai nakraq tva ku4e moje da te uhape!!!!
Кажи му,че те е страх от неговото държание,ако има промяна супер,ако не чао.
Сестра ми си имаше работа точно с такъв,дори работата стигна до полицията,така че внимавай.
;]
нище чудно и да я удари от пиян човек всичко може да очакваПървоначално написано от Spider4eto
Боя си просиш няма спор. Бих отсъдил, че си шматка, ама ти съвет търсиш не кво мислят другите за теб така че...
Съвет? Порастни.
дам имам един познат, който като е трезвен е душичка, за всичко можеш да си говориш с него, но напие ли се става агресивен и да не си му пред очите, та мисълта ми беше, че приятелят на момичето, след като нормален си е агресивен, не искам да си представям ако се напиеПървоначално написано от spensi
аз сьм мом4е но сам на тва мнение +1Първоначално написано от Spider4eto
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
da saglasna s1m i to napylno no i tq si e vinovna az ako nqkoi myj mi govori taka 6te go sma4kam 4esno....tai4e ako ne se izrazqvash po dobre i nespresh da go draznish s koeto i mom4e da si vseki 6te reagrira kato nego...glavno problema si e v teb...Първоначално написано от Spider4eto
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
na4i az hodeh predi za malko s edin i ne6to mi se be6e qdosal i toi 4e govoreh s dryg i ei takiva podobno na tvoq i doide pri men i pos4na dami se natiska i ot duma na duma mi kaza 4e sam zaslyjavala boi pri koeto kato 4yh tes dymi i krai ot togava ne sam go vijdala![]()
am mislq 4e i ti trqbva da napravi6 tova yspeh mila
+1 Ако не те ревнува значи му е все едно дали ще е с теб! Според мен ,доколкото разбрах проблема си е в теб,без да се обиждаш.Момчетата не търпят лигли,които да им се качват на главата(попринцип,нищо лично) И аз имам същия проблем,с тази разлика че той никога не би ме заплашил или посегнал,но също е мега ревнив без да му давам и най-малкия поводПървоначално написано от nevit{}
Но аз установих,че причината за скандалите е често в мен,защото съм си чепка заядлива и често изкарвам хората до бяс
Помисли си реално в кой е вината ии най-добре поговори с него когато сте спокойни
Успех
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Ако те е страх - застреляй се!
познато ли ти еПървоначално написано от h4x0r
![]()
знам ли той може да е избухнал защото ти си го вбесила ...може би наистина те обича ..отпусни се,няма от какво да се плашиш ..ако няма скандали няма и да се стигне до бой,гледай да не се карате ,просто свикни че имаш сериозен приятел ..а може би тази негова ревност доста ще повлияе на връзката ви
ако наистина те обича няма да ти направи нищо. съдя по себе си защото и аз съм такъв дори и пиян да е пак ще се спре
Muay-thai - The ultimate fighting skill
И двамата сте за бойВ кръга не шегата е това разбира се. Трябва д поговорите най-сериозно. Обади му се и кажи, че искаш да ти отдели 15-20 мин за разговор и ако не можете да се видите, то по телефона. Кажи му, че те плашат тези негови действия и дори и да сте ядосани не трябва да ти посяга. А ти - аз ако бях на момчето на мястото и ми говореше такива работи и аз щях да реагирам така, но при мен има една особенност - когато някой тръгне да ме ядосва го изолирам и спирам да търся/говоря с него. Винаги от много ревност се получават скандали, в които хората казват неща, които или не мислят или не чувстват, но ги казват за да ядосат/накарат да ревнува/ другата половинка.
той е ревнив и кат се ядоса почва скандала.ама и ти не оставаш по назад като му даваш поводи.въпреки всичко насилието е знак че може би трябва да го напуснеш.а и явно не си готова за сериозна връзка щом бягаш от него....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
мн се дразня ...Ами ти му говориш някви неща и знаеш че е ревнив и още повече го навиваш...Ами покажи му че го обичаш,или просто си една от повечето момичета които ходят с някой просто ей така....БЕз да влагат чувства
виж щом той се е опитвал да те удря, по-добре се замисли малко дали е добре да ходиш с човек, който с насилие иска да подреди нещата) според ме е добре да проведете един много сериозен разговор за всичко около вас
и да решите какво да правите . ако и тогава той се опита с насилие да се разберете -- по-добре го зарежи
за твое дорбо е .
аз така мисля![]()
=)))) Любов, любов и накрая fuck off =)))
Da naistina celiq problem idva ot negovata revnost.Vseki chovek na moe mqsto bi se qdosal ako za nai malkoto ti vdigat skandal i zapo4vat da te revnuvat.Onq den naprimer bqhme v nas i nai dobriq mi priqtel imashe problem i az nqmashe kak da ne mu pomogna.Trqbvashe da vlqza v skype i da si pisha s nego,a priqtelq mi sedna plutno do men i ne ispuskashe nito duma.I za vsqka po mila duma izdivqvashe i pochvashe da mi vika 'dai dai az da mu kaja na nego'.Tova ne e normalno da ispitva revnost kum nego,shtoto nie sme kato brat i sestra ot 4-5 god.A toi ne spira da revnuva.Samo kazva 'ne mi haresva toq' 'kak ti govori' 'kak se durji' abee napravo ne e istinaa.Poburkva me po toq nachin.Ti mi razpravqsh nqma nishto,a toi ne se razbira.Dori sq kato e dale4e mi zvani pone po 100 puti v denq za da me proverqva.I postoqnni vaprosi.S koi si.Kade si? Kaja li ime na nqkoe mom4e koeto e s nas. I toi poludqva.I kazva tova ne mi haresva..Neznamm..Az mislq 4e nqmam vina,shtoto ne go predizvikvam s nishto.Prosto ponqkoga qko me vbesqva i moje bi naistina nqkoi sa pravi 4e i az prekalqvam.Ama neznam kvo da pravq.
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
хмх виж от личен опит зна - приятелство между момче и момиче....Е не винаги де ,о в повечето случай единия харесва другия или както там искаш го наричай,но искам да кажа че единия не изпитва само0 приятелски чувства....
А честно акзано преди и аз бях такъв ревнив....Но виж кажи му го с 2 думи"Обичам те ! ,няма за какво да не ми вярваш...ревността е нормално но твоята е прекалена..." и му кажи да се замисли дали ще му е по-хубаво ако те загуби заради тази негова ревностнадявам се да съм ти помогнал