- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Започвам да се плаша?!
Imam mn gaden problem v momentaZna4i problema e sledniq:Imam priqtel ot 6 meseca s koito neshtata izvednaj stanaha mn seriozni pone spored nego i spored drugite.Az oshte nemoga da se osaznaq koga izmina tova vreme.I ot tyk idva problema.Postoqnno se dyrja stranno, pravq nqkakvi super stranni neshta.I toi poludqva i vse po chesto se karame..Problema e 4e nemoga da osaznaq kak moje nqkoi da e tolkova blizo do men.I edin vid da sme kato semeistvo.Tova me podludqva i postoqnno se otdrupvam ii pochvat skandalite..Snoshti otnovo imahme podoben skandal.Az dosta prekalih..Kato stava taka i kato imame podoben skandal i dvamata prekalqvame dosta. Kazvame si ujasni neshta koito zapochvat da me plashat..Prosto ne e za kazvane kvi neshta si kazvame.Snoshti az prekalih nai mn shtoto mu kazah 4e nikoga ne sym go obichala i 4e nikoga nqma da go obicham, a samo go ispolzvam za pochivnite dni i vakanciite..shtoto toi uchi v dr grad..4e mi e igrachka. I 4e si imam drugo gadje na koeto davam vsi4ko koeto na nego nikoga nqma. I nai gadnoto ot koeto nai go zabolq beshe 4e mu kazah 4e tova mom4e e bivsheto mi gadje..Toi mn go mrazi shtoto znae 4e tova mom4e beshe golqmata mi lubov..I che trudno go zabravih.I mn se qdosa pochna da vika...;kfo li ne sum pravil za teb. kakvo li ne napravih za teb.. a ti si si igrala s men tolkova vreme i nqkfi takifa..Posle razbira se mu kazah 4e sum go izlugala.. za da go vbesq shtoto toi go napravi pruv.. Miseh si da skusam s nego shtoto po vreme na toq skandal i na drugite 3-4 nqkade podobni-jestoki sa bili.Toi proqvqva nqkakva sila.Opitva se da me udari.I mi pravi nqkfi sinki po racete..Udrq po silno ili v stenata ili v neshto drugo ili si hvarlq tela stenata..I kazva 4e pravi taka inache trqbva po men da ydrq s taq sila.. Neznam no ot tva mn se plasha.. Mislq si 4e stava vse po zlee.. A az mn mrazq nasilietoo.. I v4era mu kazah 4e ne iskam da go vijdam poveche.. No toi neiska da razbere..Ot snoshti mi e zvanql pone 20 puti..a sq si e v grada deto u4i.. I postoqnno zvani.. i vse me proverqva.. Spored men problemaa za izbuhvaniqta mu sa revnostta..Mn e revniv za nai malkoto i ot vseki..Nai ve4e ot bivshiq..Molq daite savet..
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...