- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Започвам да се плаша?!
Da naistina celiq problem idva ot negovata revnost.Vseki chovek na moe mqsto bi se qdosal ako za nai malkoto ti vdigat skandal i zapo4vat da te revnuvat.Onq den naprimer bqhme v nas i nai dobriq mi priqtel imashe problem i az nqmashe kak da ne mu pomogna.Trqbvashe da vlqza v skype i da si pisha s nego,a priqtelq mi sedna plutno do men i ne ispuskashe nito duma.I za vsqka po mila duma izdivqvashe i pochvashe da mi vika 'dai dai az da mu kaja na nego'.Tova ne e normalno da ispitva revnost kum nego,shtoto nie sme kato brat i sestra ot 4-5 god.A toi ne spira da revnuva.Samo kazva 'ne mi haresva toq' 'kak ti govori' 'kak se durji' abee napravo ne e istinaa.Poburkva me po toq nachin.Ti mi razpravqsh nqma nishto,a toi ne se razbira.Dori sq kato e dale4e mi zvani pone po 100 puti v denq za da me proverqva.I postoqnni vaprosi.S koi si.Kade si? Kaja li ime na nqkoe mom4e koeto e s nas. I toi poludqva.I kazva tova ne mi haresva..Neznamm..Az mislq 4e nqmam vina,shtoto ne go predizvikvam s nishto.Prosto ponqkoga qko me vbesqva i moje bi naistina nqkoi sa pravi 4e i az prekalqvam.Ama neznam kvo da pravq.
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...