- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода
Значи един мой приятел ми каза , че ако се мажа с Хининова вода растежа на косата става по барз , някой използвал ли е такова нещо , и ако го е исползвал как да се мажа![]()
растежа на...?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
дамз...може и да помогне...ама може и да не помогне
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
от опит казвам,4е хининовата вода ще ти помогне...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ami pomaga ama zavisi ot 4oveka na mene kosata mn bavno mi raste i hininovata voda ne pomogna
![]()
Ми действа.. поне при мен.. и струва стотинки.. много е евтина..
най-скъпото шишенце е някъде към 2 лева, иначе има и по 85 стотинки..
ми след като си измиеш косата си слагаш по малко в ръката или направо на главата и го разтриваш.. гледаш по цялата глава да има.. слага се в корените.. да не я сложиш по върховете! Не, че нещо ше ти стане, ама просто ще ти се омазнява косата по-бързо..
и се маже всеки ден по веднъж, без да се отмива![]()
Аxa аз не си мажа цялата глава а само бакембардите и опашката и такова ааа мажа е с памук
Тема №12323243466765634 за хининовата вода!!!Използвай търсачката на форума бе човек!!!!
![]()
![]()
![]()
Има доста голям ефект!Един приятел в момента точно иска да си пуска дълга коса и хининовата вода определено му помага в това отношение..и аз я ползвах по едно време макар че косата ми си расте бързо така или иначе
и аз ползвам в момента, но не забелязвам голяма промянаслед колко време ще порастне
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Аз използвам хининова вода от .. хъм,януари,с около месец прекъсване .. значи от почти 5 месецаДоволна съм,ако не ми ускорява значително растежа поне косата става мнооого мека
![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
+1Първоначално написано от neshtastno^vliubena
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]