- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- най-възбуждащото нещо
което сте чували е...?![]()
Samе shit... different way
hmm mnogo sa: kato jelaqte stra6no mnogo pove4e ot vsqkoga ili malkoto ti dupe me vludqva ,gardite ti sa stahotni i t.nПървоначално написано от get_high
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
"Nalapai go ku4ko!Celiq!"
6eguvam se de!To kato ti se pravi sex vsi4ko e vuzbujda6to!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
"не го навирай толкова навътре, че ще повърна"![]()
Много ми харесва, когато се наведе към мен и ми изръмжи тихи4ко в ухото какво иска да ми направи. Детайлно. Много детайлно.
![]()
Робинята на Quench
+1 ......Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
пъшкането на пр ми,когато е възбуден
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Obi4am da stene ot udovolstvie...
Poslednoto nai-vuzbyjda6to ne6to,koeto mi kaza be6e:"Podludqva6 me,ne izdurjam bez da dokosna sladkoto ti dupe i sladkite ti cicki"Ohh..mili4kata mii..ela tuk
![]()
ahaha ...PO TEMATA: ne obicham da mi govori zashtoto se razseivam malko ili mnogo.dokosvaniqta i i uverenostta mi deistvat naiПървоначално написано от gotodasho
![]()
![]()
"ще ти скъсам задника"
Ами нещо от рода на "Желая те, имам нужда от допира на тялото ти" или "Възбуждаш ме, мила, и те искам точно сега"![]()
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Първоначално написано от SINDEL
mmmmmmmm tva MOJE BIO NAISTINA E NAI-VAZBUJDA6TOTO NE6TO!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Na men p1k mi haresalo mnogo tova ,koeto nyakoy kaza na maytap - lapay go ku4koTova bi me razgore6tilo.Obi4am mr1sotii da mi govoryat
Mn e qko..kakto si mi govori i izvednuj zapochva da se priblijava kum men..zapochva da mi shepne..ili da ponijava tona si..da mi govori super mili neshta..i zapochne da me celuva po vruta..Auuu poludqvam![]()
Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!
да е виждамеПървоначално написано от Denny
рилакс!
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
+1Първоначално написано от SINDEL
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
мен лично наи-много ме възбуждат като ми говорят мръсотии ама като им кажа "говори ми мръсотии" и те се спарват или дрънкат някви глупости![]()