- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-нескопосано предложение за секс
Ммм...Сигурно:
Пусни ми моля те,моля те,моля те...n-пъти моля те.![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Drebnoto_f
Хаха тва е много добре сложих си го на скайпа хахах ..въй бахти майтапа
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Цун Гун Гуш Муш Мляс Пляс Ай У Нас![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ми .. о0о0о "името" как си ... ае в нас да се ебем
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
е не.. аз са съм за 7 клас.. обаче нали излизам с компания.. в която са по-големи от мене 9-10 клас.. та и аз приличам на по-голяма.. и доста предложения са ми правели.. 4-5 момчета още продължават да ме молат..
един път бах на кафе.. с едно приятелче.. и идва един (бившо гадже на една от компанията) и вика "искам да те чукам кат камила със засилка от Рила.. ама да ти го бодвам и отзад"![]()
веднъж пък се бях напила.. и вечерта не знам кво права.. и излизам с някаф ама нито го знам къф е нито кой е.. и ми вика "може ли да те улижа нежно и да ти го вкарам със ташаците"![]()
кат бах в 5 клас.. един дет тогава беше в 9 вика "дигни си поличката и аз ше си дигна хуя"![]()
абе кви ли не са ми ги казвали.. а тва да загрявам чаршафите.. не е било един и два пъти![]()
още никой не го е огрял.. мисля че е време да им призная че съм с обратни наклонности..![]()
Оууу .. това съм го правилаПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
..
Моя все се дразнеше, че го правим само когато аз съм на кеф... Ии понеже нямаме терен го правим по-рядко .. И аз за пореден път "амиии .. те наш'те ги няма сегааа .. " .. и той "Ааа не !! Аз като те викам у нас ти все нещо не можеш !! Няма само аз да идвам, а аз като искам ти да не щеш !! " .. и се почва .. "айййде деее .. айде моооля теее"
![]()
![]()
.. Т'ва беше оня ден .. ама пред цикъл съм, какво да направя..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
но това което най-много трябва да запомним е че ти си 7ми клас и ходиш с по-големи и те ти предлагат разни работиПървоначално написано от renchety
fuck off red pigs
"колко му е 10 мин работа"![]()
![]()
![]()
"плащаме и хващаме пътя към горичката "![]()
![]()
![]()
![]()
"хайде само аз и моя приятел , никой друг няма да викам "![]()
![]()
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Ем предложение или не, харесАл съм си едно момиченце и шот бяхме на бар глупости, мупостита май беше седнала до мен и й направих някакъв намек, на който отговора беше - "Спокойно моето момче, нали довечера ще спим заедно?"
![]()
![]()
![]()
Напрао ма разби... жалко че бях твърде "не в кондиция" и не можах да е отрежа същата вечер, ама на другия ден...
![]()
![]()
А иначе @renchety моме ненагледна, в твоя пост единдствено ме издразни, че явно се гордееш, че излизаш с по-големи, защото ако не 1-2 пъти спомена, с по-голяма компания ( в смисъл като години), тоя 9-ти клас ми каза че иска да ми порне ректумчето и т.н. .... голяма раота като е 9-ти клас.![]()
"Ей, кучко, ай до нас да ти покажа колекцията си от пеперудки"
боже хора.. не се гордея с тва.. даже ме е срам![]()
ама нали сме тука да споделяме.. с подробности.. или не![]()
Дишай...Тука винаги има хейтъри, дори и Майка Тереза да си, пак ще те изкарат крива и ще намерят повод да те оплюят..Първоначално написано от renchety
![]()
Майка Тереза е конспирация да се покаже че и в Църквата има нормални хора...Първоначално написано от Чичко_Полицай
Get a life..Първоначално написано от BaiboCo
По принцип е романтична...моето слънчице...
Но може и да е малко по-...
[10:43:06 PM] И.Игрива каза: ай да праим секс,ма
Поне е настъпателна.
pone 20 nekadarni ima
poecheto sa :iskash li da pravim sex?
dr sluchai edin priqtel mi vika " ako iskash mojem da se osamutim "- az se izmqh - i toi " ne be az seriozno govorq "
drugo zaspivam si az na edno separe i toi takaf me celuva i mi vika are hodim u nas - otgovora beshe "haide ne"
v bivshiq mi sum i si sedq ama klimatika e super zasilen i mi e mnoo toplo "i mu vikam abe choivek she umra ot jega i toi - tva e zamisala da sa sablechesh po barzo "
pak ima nqkoi det ne me pitat am kazvat- ako te barna nasame nz si ko si shte ti napraq posle edi kolko si vreme kak si shte se chustvash
mislq che obache nai-veseloto ot teq det pomnq beshe edna sutrin govoreh s edin fr i toi mi vika" ela do nas da ti pokaja novata kafevarka na maika mi "
A pak mi e smeshno che i polovinata ot tqh nishty ne moat samo na prikazki go karat![]()
Тва ме разбиПървоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
![]()
![]()
Жена казва : Днес съм много разтроена.
Мъжа: Ами дай да ти чукна две яйца белким те застроя.
Първоначално написано от Hanibal_lektar
AhAXhAXhAXhAXhAXhAXhAXAXjhAXJAXJHAHAXHAXHhAhAa aaa ne ne ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Mi za purvi put,kogato go pravih predlojenieto be6e"iska6 li da pravim ne6to,koeto zapo4va sus"s",zavur6va na "s",s 4 bukvi![]()
сладка си като кифла искам да опитам от твоя пълнеж![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
мале аз се сетих преди година и полувина някъде беше ..бях с едно момиче у нас и нали останахме сами и лягаме си вече започва уж любовна игра.. всичко добре докато тя каза ..охх немога неискам да съм поредната просто да ме из..каш .. и аз като почнах да и се моля : " Аиде моля ти се .. моляяяяяяя мн го искам ..сега ми се вижда супер смешно да и се моля
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Е аз и приятелят ми не живеем заедно, но доста време сме в тях или в нас... и никога не е било нагласено. А бившият ми с най-мазният тон ми беше заявил как 'ще те чукааааааам'... само дето не му казах 'благодаря, искам да си остана девствена'.Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
и на менПървоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"