.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 136
    Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от i_bleed
    на един купон - тоя беше мн пиян, идва при мен и казва - айде да ходим у вас. Попитах го как се казвам и той беше озадачен

Мега фен
    Ммм...Сигурно:
    Пусни ми моля те,моля те,моля те...n-пъти моля те.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Drebnoto_f
    Xxx ujasno be6e v dikoteka "ne ti li se iska da go porygam malko"

Хаха тва е много добре сложих си го на скайпа хахах ..въй бахти майтапа
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цун Гун Гуш Муш Мляс Пляс Ай У Нас
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Голям фен
    Ми .. о0о0о "името" как си ... ае в нас да се ебем
    :P :P

е не.. аз са съм за 7 клас.. обаче нали излизам с компания.. в която са по-големи от мене 9-10 клас.. та и аз приличам на по-голяма.. и доста предложения са ми правели.. 4-5 момчета още продължават да ме молат..
    един път бах на кафе.. с едно приятелче.. и идва един (бившо гадже на една от компанията) и вика "искам да те чукам кат камила със засилка от Рила.. ама да ти го бодвам и отзад"

веднъж пък се бях напила.. и вечерта не знам кво права.. и излизам с някаф ама нито го знам къф е нито кой е.. и ми вика "може ли да те улижа нежно и да ти го вкарам със ташаците"

кат бах в 5 клас.. един дет тогава беше в 9 вика "дигни си поличката и аз ше си дигна хуя"

абе кви ли не са ми ги казвали.. а тва да загрявам чаршафите.. не е било един и два пъти

още никой не го е огрял.. мисля че е време да им призная че съм с обратни наклонности..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Ммм...Сигурно:
    Пусни ми моля те,моля те,моля те...n-пъти моля те.
    Оууу .. това съм го правила ..
    Моя все се дразнеше, че го правим само когато аз съм на кеф. .. Ии понеже нямаме терен го правим по-рядко .. И аз за пореден път "амиии .. те наш'те ги няма сегааа .. " .. и той "Ааа не !! Аз като те викам у нас ти все нещо не можеш !! Няма само аз да идвам, а аз като искам ти да не щеш !! " .. и се почва .. "айййде деее .. айде моооля теее" .. Т'ва беше оня ден .. ама пред цикъл съм, какво да направя..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от renchety
    е не.. аз са съм за 7 клас.. обаче нали излизам с компания.. в която са по-големи от мене 9-10 клас.. та и аз приличам на по-голяма.. и доста предложения са ми правели.. 4-5 момчета още продължават да ме молат..
    един път бах на кафе.. с едно приятелче.. и идва един (бившо гадже на една от компанията) и вика "искам да те чукам кат камила със засилка от Рила.. ама да ти го бодвам и отзад"

веднъж пък се бях напила.. и вечерта не знам кво права.. и излизам с някаф ама нито го знам къф е нито кой е.. и ми вика "може ли да те улижа нежно и да ти го вкарам със ташаците"

кат бах в 5 клас.. един дет тогава беше в 9 вика "дигни си поличката и аз ше си дигна хуя"

абе кви ли не са ми ги казвали.. а тва да загрявам чаршафите.. не е било един и два пъти

още никой не го е огрял.. мисля че е време да им призная че съм с обратни наклонности..
    но това което най-много трябва да запомним е че ти си 7ми клас и ходиш с по-големи и те ти предлагат разни работи
    fuck off red pigs

"колко му е 10 мин работа"

"плащаме и хващаме пътя към горичката "

"хайде само аз и моя приятел , никой друг няма да викам "
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Ем предложение или не, харесАл съм си едно момиченце и шот бяхме на бар глупости, мупости та май беше седнала до мен и й направих някакъв намек, на който отговора беше - "Спокойно моето момче, нали довечера ще спим заедно?" Напрао ма разби... жалко че бях твърде "не в кондиция" и не можах да е отрежа същата вечер, ама на другия ден...

А иначе @renchety моме ненагледна, в твоя пост единдствено ме издразни, че явно се гордееш, че излизаш с по-големи, защото ако не 1-2 пъти спомена, с по-голяма компания ( в смисъл като години), тоя 9-ти клас ми каза че иска да ми порне ректумчето и т.н. .... голяма раота като е 9-ти клас.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    "Ей, кучко, ай до нас да ти покажа колекцията си от пеперудки"

боже хора.. не се гордея с тва.. даже ме е срам
    ама нали сме тука да споделяме.. с подробности.. или не

Мега фен
    Дишай...Тука винаги има хейтъри, дори и Майка Тереза да си, пак ще те изкарат крива и ще намерят повод да те оплюят..

Дишай...Тука винаги има хейтъри, дори и Майка Тереза да си, пак ще те изкарат крива и ще намерят повод да те оплюят..
    Майка Тереза е конспирация да се покаже че и в Църквата има нормални хора...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Майка Тереза е конспирация да се покаже че и в Църквата има нормални хора...
    Get a life..

По принцип е романтична...моето слънчице...

Но може и да е малко по-...

[10:43:06 PM] И.Игрива каза: ай да праим секс,ма

Поне е настъпателна.

Повече от фен
    pone 20 nekadarni ima
    poecheto sa :iskash li da pravim sex?

dr sluchai edin priqtel mi vika " ako iskash mojem da se osamutim "- az se izmqh - i toi " ne be az seriozno govorq "

drugo zaspivam si az na edno separe i toi takaf me celuva i mi vika are hodim u nas - otgovora beshe "haide ne"

v bivshiq mi sum i si sedq ama klimatika e super zasilen i mi e mnoo toplo "i mu vikam abe choivek she umra ot jega i toi - tva e zamisala da sa sablechesh po barzo "

pak ima nqkoi det ne me pitat am kazvat- ako te barna nasame nz si ko si shte ti napraq posle edi kolko si vreme kak si shte se chustvash

mislq che obache nai-veseloto ot teq det pomnq beshe edna sutrin govoreh s edin fr i toi mi vika" ela do nas da ti pokaja novata kafevarka na maika mi "

A pak mi e smeshno che i polovinata ot tqh nishty ne moat samo na prikazki go karat

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    ela do nas da ti pokaja novata kafevarka na maika mi
    Тва ме разби

Жена казва : Днес съм много разтроена.
    Мъжа: Ами дай да ти чукна две яйца белким те застроя.

Цитирай Първоначално написано от Hanibal_lektar
    Жена казва : Днес съм много разтроена.
    Мъжа: Ами дай да ти чукна две яйца белким те застроя.

AhAXhAXhAXhAXhAXhAXhAXAXjhAXJAXJHAHAXHAXHhAhAa aaa ne ne ne
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Mi za purvi put,kogato go pravih predlojenieto be6e"iska6 li da pravim ne6to,koeto zapo4va sus"s",zavur6va na "s",s 4 bukvi

сладка си като кифла искам да опитам от твоя пълнеж
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Botevgrad
    мале аз се сетих преди година и полувина някъде беше ..бях с едно момиче у нас и нали останахме сами и лягаме си вече започва уж любовна игра.. всичко добре докато тя каза ..охх немога неискам да съм поредната просто да ме из..каш .. и аз като почнах да и се моля : " Аиде моля ти се .. моляяяяяяя мн го искам .. сега ми се вижда супер смешно да и се моля
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    "Искаш ли да правим секс?"

-> подобни изречения направо убиват всякакво желание у мен ! Ужасссс настръхвам! Обичам да е спонтанно, а не нагласено.
    E,за тия дето не живеят заедно, почти никога не е спонтанно...да не кажа никога май.
    Е аз и приятелят ми не живеем заедно, но доста време сме в тях или в нас... и никога не е било нагласено. А бившият ми с най-мазният тон ми беше заявил как 'ще те чукааааааам'... само дето не му казах 'благодаря, искам да си остана девствена'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    PlOvdiV-mAinA
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    "айде само малко.. само малко.. мооооооооооооооооооооооля ти се"

тва са ми го казвали...
    и на мен
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си