- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-нескопосано предложение за секс
Глупава си.Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Искаше направо да ти го тикне в устата или какво?
Момчето се е правило на интересно щото ти си му била интересна.. ако беше продължила и ти така разговора можело е да се заформи много добре.. ама кой да мисли на 12... ;д;д;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
хайде да се мърляме![]()
хааххах в един филм гледах как момчето вика ъъъ искам нещо от теб и тя пита какво и той така 3-4 пъти се вика ъъъ неможе да каже секс човека и тя вика оо аз ще се съблеча и птивам да пия вода като се осъзнаеш ще почнем![]()
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
мога да добавя 'щЪ люшкЪм кЪт изгладнял циганин джанка'
Samе shit... different way
" 'Айде да ме праскаш"....
смях и се... но беше готина... хубава нощ![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
"Искам да те чукам" - накрая стана каквото си поисках.
wtf
Първоначално написано от get_high
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
OOOOOOO TVA ME RAZBIПървоначално написано от get_high
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Най-веселата тема![]()
Първоначално написано от ELFIQ
да го чуеш на живо е дори по забавноПървоначално написано от ELFIQ
![]()
Samе shit... different way
Моля те, пусни мииии....или пък -Знаеш ли кой ще е най=подходящия човек за първия ти път? -Не...(на ум: не ми се иска и да знам) -Ами аз, айде моля те де... Или пък- хайде да гледаме филм у нас, ама вземи и (името на една приятелка)...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
bqx se razvikala za ne6to i edin mi vika " aide da se sdobrime, 6e se ebeme li sega "![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
Здравей, имаш страхотни обувки. Искаш ли да правим секс?
az tr1gnah s edno mom4e na 14 fevryari(denqt na vlubenite ili trifon zarezan) i sedim dolu dvamata na sledva6tiq den i toi m iizqvi takava teoriq "nie tr1gnahme na 14.02 i 14 deleno na 7 pravi 2 koeto sna4i 4e klu4ovata dyma v na6ta vr1zka trqa da ima 2 sri4ki i znae6 li koq e tq?" az mu kazah lu-bov a toi mi kza "sef-te" be6e malko t1po i az mu kazah 4e ima dosta vreme dokato me ubedi...i taka seki den sef-te sef-te i nai nakraq mu obe6tah 4e za rojdediq mu den 6e si pomislq...emi vii mi kajete ko da praq sled kato ima r.d ytre...............
p.s. ne iskam s1vet prosto razakzvam to4no kakvo se slu4i...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,
I na men. Kakvi myje!Първоначално написано от Kub4e_Led
А аз на бъзик на една приятелка веднъж викам"Ае да прайме едно нещо дет почва със "с" и завършва на "екс" "Първоначално написано от pepita87
![]()
![]()
![]()
А на една и викам "Абе не бих отишъл с тебе на басейн...нещо може да ми стане..." А тя ми вика"Кво?" Обръщам се и викам "Ми...патето...какво..."![]()
![]()
![]()
ахахахПървоначално написано от odysseus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от spark_94
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Веднъж на една приятелка казах:
"Досега не бях забелязал, че си имала толкова красиви крака... В колко отварят?![]()
Половин час не спряхме да се хилим 'щото тая трева прави чудеса![]()
След седмата бира всички са еднакви!
Маце , ела тука да ти кажа некои истини за живота ! ( мое изпълнение , на 5-6 ракии)
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
\Първоначално написано от Xtuning
/
След седмата бира всички са еднакви!
Dokato si 4akam avtobusa nqkaf dqtka s kolelo se zavrashta 3 pati da mi gleda krakata sled koeto kaza : Aide da te povoza iskash li![]()
![]()