- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-нескопосано предложение за секс
[/quote]То не беше като предложение ами направо заповед ... "Ходи топли чергите .. аз ся идвЪм" [quote]
someone else...
уф...пълна липса на романтика
someone else...
Абе струа ми се че искаш нещо мое???
Да фланелката ти!-отговаря тя
Нещо друго???
Какво-пита тя
Ами Кур?
Fitness Forever
ххх ем да може да са искали белотПървоначално написано от firesnow
![]()
Fitness Forever
тва са ми го казвали...Първоначално написано от jotitu
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
of ebe mi se ai da te iz4ykam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ot mene poly4i edinstveni shamar sled kato rugna da me obarva
"Много искам да те чук-цункам и муш-гушкам!" Т'ва го измисли моя!![]()
![]()
"Искаш ли да правим секс?"![]()
-> подобни изречения направо убиват всякакво желание у мен ! Ужасссс настръхвам! Обичам да е спонтанно, а не нагласено.
pahxahhxahhxПървоначално написано от jotitu
![]()
![]()
И на мен са ми го казвали това
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
[quote="VerryBerry"]Първоначално написано от jotitu
..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
E,за тия дето не живеят заедно, почти никога не е спонтанно...да не кажа никога май.Първоначално написано от the_hottie
Чука ми се?!![]()
Сериозно: не съм правил изцепки. Но ще е яко да се чуе следното:
"Ша съ лющим ли или да са загащтвам?"![]()
Xxx ujasno be6ev dikoteka "ne ti li se iska da go porygam malko"
![]()
![]()
"Айде бе рожбе, усещам ,че го желаеш "![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
предложемието беше направо от момче което почти не ме познава "ИСКАШ ИЛИ НЕ"
Кой каквото си направи си е за главата му
"Дай...ще те бодна само 2 пъти..или 3"Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Ее знам.Все пак и аз съм минала по този пътПървоначално написано от krem4et0
Но дори и тогава предпочитам да каже " айде да отидем до нас" или "айде да ходим да гледаме филм". Не, че не знам за какво е. Ама пак не е много директно.
Но и другата противоположност също ми допада "Искам те веднага" - да изяви много силно желание. Това да![]()
Един път се изцепих подпийнал : За цигари и жена на маса не се пита,та коя ще иска да изплющя?![]()
Play hard,go PRO!
марш в леглото![]()
Хаха, на едно парти с приятелка танцувахме, лигавехме се (не е имало изпълнения, а само някви безобидни шегички) иии тогава един "Хартбрейкър" дойде при мен, погледна ме палаво и каза "Марийче, айде да ви водя вас, двечките, отатъка...". Вкарах наглия поглед и заявих: "Хайде, тръгвай.. ама само я викни, че искам да си допуша цигарата".
Оня се насра.. явно очакваше "простак! идиот! на такава ли ти приличам?!"Сладур...
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Е, при него е-наште са на лозе, на село, баба ми е само у нас.........то останалото се подразбира. Или любимото ми-с колата съм. Не ми прави впечатление, че не е особено спонтанно. Нали ще правим секс, а не сме правили от 5-6 дни? А и аз у тях рядко ходя без да ми се размине......Първоначално написано от the_hottie
![]()
hahamnogo zle mom4eto katO my se ebe ta dve ne vijda vsqkvo moje da go izmydri...pri men nai-neskoposanoto be6e-"Ae se ebeeeeeem" i onq jalen pogled
![]()
![]()
един път отивам в кащата на гаджето ми и тя почва да ме саблича и как да откажа на това продложение