- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-нескопосано предложение за секс
казвали са ми ''с риск да прозвуча жалък...МОЛЯ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !! ''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ша та качвам на кулата, како !
Или има желание или някво тъпо предложение![]()
Сценката се развива на някакво домашно парти, на дивана седиме аз и един приятел. След няколкоминутна тишина (той явно не се усеща, че седя до него) почна да ми се оплаква, че не му става като е пиян.Явно искаше помощ човека, амааа..
![]()
това изпълнение беше след няколко водки, принципно пича е сравнително адекватен.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Моето мило ме изненада с израза "бебе ще ми помогнеш ли да разбия пружините на това легло ?"![]()
''Ела в нас да те чукам'' или ''Обичам те, искаш ли да правим секс?'' А аз знаех, че той ще свърши за максимум 3 минути![]()
![]()
![]()
mindscan
бях на летен лагер преди две години и се разхождах с едно момче до една чешма да налеем вода и като стигнахме и той се огледа на ляво,после на дясно и ми вика: "Мацка сваляй гащичките и давай да го мушиме" Мен това направо ме разби и потънах в неуписум смях при което му ударих шамар и не му проговорих
беше в трамвая - пу че гадно
Първоначално написано от ubuntu
...
ami pri men predLojenieto .... " naLi znaesh... Iskam sex s teb! " ... ot edIn murLio..![]()
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
... А да за последно значи .. Бях казала на едно момче колко много ми се ядат ягоди и той на другия ден идва и ми вкиа "М Ягодки ти се ядяха нали?" и аз му викам - мда. И оня извади един презерватив с вкус ня ягода .. обаче на мене ми приличаше на дъвка,щото беше във спр странна опаковка и го вземам такава и докато зацепя каво е и после веднага му го натиках в ръцете ...И му викам - А не мерси,запази го за някоя друга
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
+1 xaxaxaxПървоначално написано от MaRrY_JaNe1
".. И не съм такъв да ходя само заради секса, но ако ми пуснеш няма да ти откажа.. Ща лижа до зори"
той - Ако не те еба да не се казвам..(казва си името)
аз - Ако не ме изнасилиш, няма друг начин..
той - Ща изнасиля... Оф само простотии приказвам.. Но т'ва не означава че не искам да та ЕБЪ. С удоволствие бих та ебал"
Те всички го казват.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
По темата - "Мноо грозно легло ! Ай да го счупим ! "
Ама не го счупихме (остайхме да има и за другия път)![]()
Аз съм тая дето го моли за още малко....ама героят е уморен...
много смях много нещо![]()
Аз пък един път си купувах едно списание от една бутка до една спирка и там едни лапета викат "Како аре да ти напраим една шпакла" при което ми причирня щото на спирката имаше възсратни хораи си отминах,а те се провикнаха "Аре да те мушкаме" тоя път не се сдържах обърнах се и казах "Абе я ръгайте чушките в боба,бе"
и така...а те не бяха на повече от 8-10 годинки.
А имаше и един случай с един мъж в тоалетните на едно заведение,уж беше объркал мъжката с женската,няма да казвам какво ми каза,ама го напръсках хубаво с гореща чешмяна водаи му обърсах един шамар.
v kafeto 1 doide obliza si prasta i go ob1rsa v teniskata mi i mi vika ela u nas da sable4em tazi mokra blyzaposle tva go vidqh i v internet 4e q ima takava istoriika ... toi poly4i 6emar4e i s4ypeni sl1n4evi caiski :d no az se pak mu otv1nah s lubov ...
vmesto 6amar moje6e i iymryk da poly4i :d
Зн че си имаш приятел,но може да напраим 3ка![]()
+Първоначално написано от B.O.OM..
Наистина отвратително!!!
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Ще постна моя изцепка![]()
Ари уе Весе ари е ..
Дай само главичката.
Ари е дай да напрайм сефтето, ко ти
пука за едното ебане![]()
Пък тя вика:
- НИКОГА
Аз викам Ари е мн ти се моля
ари на колене ще падна дай само
главичката да пъхна ..
И едно момиче от моя клас се обажда и вика:
А бе то като влезе първо главичката после и
целия ше влезе![]()
zdravei, subli4ai se![]()
![]()
![]()
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...