- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИсКаМ г0 ;(
харесвам едн0 мом4е мисла че той изпитва същото към мене щот0 постоян0 ми хвърля някви погледи и винаги ходи там къдету съм аз!!! дай те съвет как да разбера какво изпитва към мен;( ;(
...ми действаи к'во чакаш
Еми питай го![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Е нЕ мога щото ме е срам да г0 питам и т0 ще бъде баси ситуацията и ак0 ми каже ми не напрау нз кф0 ще направа!!!![]()
Вм пишиму смс или в скайп ако те е срам![]()
ем питала съм г0 по скайп той не иска да ми каже сам0 каза 4е с времету ще си покаже какво изпитва към мен![]()
![]()
![]()
![]()
ако имате общ познат излесте на кафе заедно ако те заговаря много и хварля намици на тръгване му кажи че си си искарала чудесно ако има симпатии към теб не след дълго би трябва да те покани на кафе![]()
кажи на някоя твоя приятелка да го попита
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
А той знае ли, че ти го харесваш? Ако не, му кажи...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
няхахах,дам :РР
щом ти мята погледи..ясна е работата![]()
ама за всеки случай излезте,поговорете си...
и щом ти е казал "с времето ще видиш" , а не " ти луда ли си ма мърло заспала" или нещо от сорта значи малко или много те харесва ((:
Първоначално написано от ObI4aM g0
ако,ако??? а ако каже да??? защо се измъ4ваш..моя съвет е да не намесваш други във вашите отношение..просто поговори с него,сподели му пък квото ще да става..по-добре да те отреже отколкото да се 4удиш кво ще стане ако?
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
nai dobroto koeto mojesh da napravish e da go popitash napravo![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
1. Не пиша като курва
2. Застреляй се
абее никъв скайп никви глупости тръпката изчезва..излезте някой ден на кафе ..поговорете си ,то ще си проличи ако те харесва,но щом ти е казал това по скайп най вероятно го е срам
![]()
Общувайте лично е, стига с тоя скайп...
Излезте на кафе, разходка , ще се опознаете и ще разбереш мн лесно и ти какво точно изпитваш и той![]()
питай го..или иди на врачка..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
мани го тоя срам че само пречинамери някой познат или направо ти си го питай за кафе ала бала да го видиш дали те харесва и ти колко го харесваш...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
абе,сваляй там пък квото стане![]()
Ми да покани го увас ,сваляй дрехите и каквото станеПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
--------------------------------------------------------