.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Ами с лъжата кво правим? (:

Та въпросът ми е малко странен..Значи има едно момче,първо голям кеф,той откликва на всичко,държи се мило ,глупости блабла..Въпросът е,че той рязко спря... и по някаква тъпа случайност разбрах ,че постоянно ме лъже.Сега и аз не мога да се държа..приятно. А не мога да му кажа ,че знам ,че ме лъже... и,че не съм едиствената. само дето пред мен се държеше прекрасно.
    та вие какво мислите? как реагирате на лъжата? ..каквато и да била тя.
    и не,не ми казвайте да го удуша или нещо такова,вече съм мислила по въпроса

Град
    Пловдив
    s dusheneto nqma da stane...no na men darjanieto kam nego 6te se promeni sas sigurnost... 6toto 6te znam kaf licemer e bil kam mene.. bih sprqla da govorq s nego , izob6to nikakaf kontakt ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Преди определен период от време харесвах адски много едно момче, дори бях влюбена, но той ме излъга 1 път за адската глупост, нищо съществено, и аз му казах, че не искам повече да се познаваме и така. Вече половин година не си говорим, все едно не се познаваме и той говори за мен, като за момичето, което някога е познавал... Тааааа последвай моя пример

Едит: Казах му, че знам, че лъже, за да му стане тъпо.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

ми..оправдания,оправдания и пак ОПРАВДАНИЯ.
    той : "Айде да излезем"
    аз : " ок.."
    -- след да речем 2 часа
    "той: амиии азз... трябва да ходя на тренировка.. "
    тренировка няма,просто се закачаха с една приятелка..и аз по няква небивала случайност разбрах.
    И още 127137 пъти се случва абсолютно същото (е,без приятелката).
    ми хем не ще,хем постоянно ми говори някви неща.. о.О пък аз си го харесвам,ддз,лицемер е явно.
    п.п. сложно е,но ако му кажа ,че знам ,че лъже не аз ще съм сърдитата ,а той най-вероятно пича ще си помисли ,че го дебна и некви такива,докато аз просто се натъкнах ... абе с тва да му стане гадно ще се оправя (:

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от _dust_
    -- след да речем 2 часа
    тренировка няма,просто се закачаха с една приятелка..и аз по няква небивала случайност разбрах.
    ми хем не ще,хем постоянно ми говори някви неща.. о.О пък аз си го харесвам,ддз,лицемер е явно.
    ne ti trqbva takaf...prosto ako se prejalish sega za lajite mu ..sled tfa ako eventualno se saberete ..ne mislq 4e 6te ti e veren .. a togava ti 6te go haresvash pove4e i kato razberesh 6te te boli pove4e ..pomisli si dali si zaslujava {}

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ае дай му просто пълен игнор, ама преди тва да сте си изяснили ситуацията. Споко, ще ти е гадно няколко дена, но след тва ще си кажеш кво пък, той не ме заслужава, и ще си намериш друг по-свястен. Такива момчета не заслужават честта да бъдат наричани хора...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    тренировките са важно нещо....
    разбирам перфектно,само дето той не е ходил на тренрировки изобщо
    ех,трудно ще е да го забравя...но в крайна сметка няма смисъл да продължавам :/

именно ;д
    Е,ако наистина беше, щях да се зачудя дали ме лъже,ама сега... гавра с тренировките не се прощава лол

Град
    Targovishte

Re: Ами с лъжата кво правим? (:

Та въпросът ми е малко странен..Значи има едно момче,първо голям кеф,той откликва на всичко,държи се мило ,глупости блабла..Въпросът е,че той рязко спря... и по някаква тъпа случайност разбрах ,че постоянно ме лъже.Сега и аз не мога да се държа..приятно. А не мога да му кажа ,че знам ,че ме лъже... и,че не съм едиствената. само дето пред мен се държеше прекрасно.
    zna4i az absolutno vsi4ko pro6tavam no nqkoi izlyje li me pove4e neiskam i da 4uvam za tozi 4ovek momentalno za men toi umira...tai4e ti si preceni za teb koe e po hubavo da te lyjat ili ne?
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Естествено,че не искам да ме лъжат ,но ... той беше специален да речем. както и да е.. лъжата руши доверието :]

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Щом е разрушил доверието ти към него-няма смисъл да се занимаваш с това момче..Остави го.А и нали казваш,че не е специален..тогава защо се тревожиш?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Защо просто не се застреляш?[/u]

хаха...чудно кво са праили с тъз твойта приятелка че е изпуснал тренировките ...незнам за теб обаче аз всичко друго прощавам без изневяра и лъжа..или де да знам..ако искаш поговори с него питай защо те лъже ..незнам и аз кво да направиш бил специален ама те лъже..ти от сега нататък няма да му имаш доверие постоянно ще се чудеш дали те лъже или не

Цитирай Първоначално написано от h4x0r
    Защо просто не се застреляш?[/u]
    а ти защо не се застреляш?!
    Аз не бих се занимавала с него.....не бих била с някой, на който нямам доверие...сега те лъже за малки неща, а после...?
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Shove IT
    Шие му се на човека

Град
    Shove IT
    Шие му се на човека

-- след да речем 2 часа
    п.п. сложно е,но ако му кажа ,че знам ,че лъже не аз ще съм сърдитата ,а той най-вероятно пича ще си помисли ,че го дебна и некви такива,докато аз просто се натъкнах ... абе с тва да му стане гадно ще се оправя (:
    Остави го и се замисли какви приятелки имаш .

Аз бих прекратила взаимоотношения с такъв човек, защото едно от нещата, които най-много мразя е да ме лъжат.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

даа и с такива съм си имала работа.кажи му сичко му стане тъпо и не говори с него въобще.не си заслужава просто!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    people`s wet dreams
    Кажи му че е лъжец и че лъже всички на публично място да чуят много хора Унижи го и може да му дойде акъла

Град
    sofiqqq
    епа опитайй се да го забравиш сми не му пиши звъни ала бала пиинии водица па можеш и сама се сетиш
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

аз лъжа не прощавам

Re: Ами с лъжата кво правим? (:

Позната историяя...почти всички с които сум се занимавала са такаа.Даа не ти пука...зарежи го тоя
    DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако някой ме лъже и аз разбера за лъжите едва ли някога отново ще пожелая контакт с този човек.Не ми е ясно защо продължаваш да се занимаваш с него,след като те лъже.Да не би да си от тези,които обичат да страдат?!?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си