.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Всички се радваме за тебе

Ех, любов, любов! Толкова е сладко това, което си написала!!! Пожелавам ви винаги да си толкова щастлива и да споделяш щастието си с нас!

ееее последните изказвания бяха малко груби!!! момичето е щастливо и това е...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: ОБИЧАМ ГООО!ОБИЧАМ ГО :D

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Еее просто исках да споделя огромното си щастие,защото съм с точния човек вече 9 месеца Той е момчето мечта предполагам не само за мен Той ми е всичко,толкова е мил и нежен,така се грижи за мен,тоолкова ми е готино и забавно с него... Е има още мн но основно това исках да споделя Е може да я махате
    П.П За да не е съвсем безсмислена темата,ще дам съвет на всички момичета,да не търчат кат слепи по някви батковци и гъзарчета,губейки си времето и които ше се поебават с тях и ще ги заебат.. Не търсете зорлем любовта,тя сама ще ви намери в точното време и тогава ще е истинска!При мен поне стана така-толкова години търчене и задяване по момчета и нищо-връзки с тъпанари за по 1 седмица А с мойто момче-един прекрасен ден най-неочаквано в чата .. Айде на всички пожелавам споделена любов и щастие като моето
    Евала.Ей тва е !!!Напълно съм съгласен че не трябва да се търчи след батковци .Честито и дано да сте заедно още дълго време

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

П.П За да не е съвсем безсмислена темата,ще дам съвет на всички момичета,да не търчат кат слепи по някви батковци и гъзарчета,губейки си времето
    Gospodi zapo4vam da osaznavam nqkoi ne6ta za sebe si... az mai tova pravq...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Между другото, не си написала на колко си. Като прочетох "от чата" и малко ми се уби добрата нагласа към темата.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен Аватара на Remini
    Дреме ли ми ?!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

adi mn uspeh vi jelaq

Цитирай Първоначално написано от Krasencety
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    сладурана.... много си права за вси4ко...
    +1 mn vi se kefq! Obi4ai te seeeeee!
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

Ще очакваме продължение...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Айде честито и на двамата ви пожелавам все повече и повече да се обичате.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на babity
    Ти си лош! :P

Към авторката... алоооу! тука е място за проблеми и излияния!!! Да си жива и здрава и да му се радваш на който/каквото е (мързеше ме да прочета), ама това нас не ни бърка! Щом не искаш съвет и спам в темата си - няаш място тука!

Град
    Tampere, Finland

Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    Еее просто исках да споделя огромното си щастие,защото съм с точния човек вече 9 месеца Той е момчето мечта предполагам не само за мен Той ми е всичко,толкова е мил и нежен,така се грижи за мен,тоолкова ми е готино и забавно с него... Е има още мн но основно това исках да споделя Е може да я махате
    П.П За да не е съвсем безсмислена темата,ще дам съвет на всички момичета,да не търчат кат слепи по някви батковци и гъзарчета,губейки си времето и които ше се поебават с тях и ще ги заебат.. Не търсете зорлем любовта,тя сама ще ви намери в точното време и тогава ще е истинска!При мен поне стана така-толкова години търчене и задяване по момчета и нищо-връзки с тъпанари за по 1 седмица А с мойто момче-един прекрасен ден най-неочаквано в чата .. Айде на всички пожелавам споделена любов и щастие като моето
    Като скъсате ще ти е много гадно!
    Много мило

мн се радвам за вас :P
    ее,малко ми стана кофти щото го нямам тва щастие ама...пак се радвам

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    br.br.mnogo 6astie i lybov vi gelaq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

хехехе хубаво е да чуеш поне нещо различно освен драми,проблеми и всичко останало! Браво браво!!!Невероятно е когато човек намери истинската си голяма любов и затова ви пожелавам да сте заедно и да се радвате завинаги! аааа иначе си адски права.....не трябва да търчим след гъзовете и да се панираме ,че сме сами...защото точно в най-неочаквания момент любовта ще те изненада

Това е малко като моята история и аз срещнах моето момче в чата,смисъл чатихме от преди,но не се бяхме виждали,той дойде в моето даскало и така.И аз съм много щастлива

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    И аз го обичам И той мене ме 0бича
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си