- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете ми
просто искам да попитам,ако приятеля/ката ви почне да се лигави и се смее на някви тъпни вие нервите ли се? (Просто питам!!!)![]()
Много често да !
Когато аз се лигавя тогава може и тя![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Не не се нервя-почвам и аз да се заливам от смяхКато я гледам просто как се смее и направи умирам да се хиля
Много си я обичам
![]()
това се казва демокрация.....Първоначално написано от Remini
аз съм моиче и се понякога се нервя, когато приятелките ми изпростяват, пък за момчетата да не говорим....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
kato q vidq dovolna i s tazi usta kato po4ne da sa hili i napravo se nasiram i asПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
i dvamata sme golemi ligliofci,taka she pochne li ediniq,pochva i drugiq![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
li4no moq priqtel ne e takav,no ako mnogo mrazq ligavite hora i tqhnoto detsko povedenie.ama ujasno mn se draznq ot ligotiite.iskam da se darji normalno,kato za godinite si ,ne kato 5 godi6no dete.
Руса кукличка
ako i na men mi e sme6no ne me drazni ama ako e ne6to super mega tapo se nervq apak i vsi4ko trqbva da e v nqkvi granici nqkoi izob6to ne razbirat koga trqbva da sprat i okolo tqh nemoje da se sedi kato se po4ne edno ligavene...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
понякога
аз съм от тия хора,като почна да се смея и лигавя и приятелката ми са кара и като ми развали настроението и са скараме,след това и казвам съжалявам че не прекалих повечеПървоначално написано от kriska__
благодаря за отговорите
Еми да... той се изнервя! Когато веднъж ми разказа едно нещо за себе си буквално се сгърчих... 10 минути се въргалях по пода, защото си мислех, че се ебава и.... да разсърди се!