- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Забраняват Имо със закон ?
Абе от скоро се носи някакъв слух, че щели да забраняват имото със закон... не ви искам мненията от рода да ги защитавате или да ги ръсите ... просто искам да знам дали е вярно![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Не ми се вярва.Мисля че не могат заради правата на човека и подобни глупости ,иначе ако е истина ще е прекрасно.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
-Извинете,обичате ли да си режете веничките?
-Ами...да.
-Айде тогава с мене към районното.
![]()
-Извинете,обичате ли да си режете веничките?
-Ами...да.
-Айде тогава с мене към районното.
![]()
![]()
ще е много хубаво да го забранят ,но няма да стане !
Буаххааха. ''Забранят'' ли субкултурата ''емо'',е необходимо да забранят останалите суб-култури :на пънкове,на скинхедс. (: Примерно.
ako go zabranqt tova 6te e nai hybaviq zakon v taq darjava
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
България е демократична държава.
О боже. Да земат да мислят за по важни проблеми. Емотата ако ги забранят те пе се убият
![]()
Добра идея, ама къде ти.
paska
Всеки си има начин на живот. Няма начин да забранят техния начин ...
Just do it ...
Глупости...
иначе подкрепям![]()
Дай боже.. тия деца ще се изтрепят втълпявайки си колко са нещастни
на мен едноо имо беше ми казал че по новините са казали нещо такова и мноо се надявам да стане реалност![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Вече виждам след 100 години филмче като "Ало, ало" за съпротивата на емотата...Куките гонят с картечници чернодрешковците, те пък ги замерват с бръснарски ножчета... Ех, че хубаво!
![]()
Тфа са глупости!Не, че щеше да е лошо и без това ми писна от хора, които си измислят проблеми
![]()
Емо уе тъпации емоо![]()
Та по темата - не могат да го забранят,защото това не е престъпление,а стил.Това е култура,която искате - не искате - ще живее,защото я има навсякаде.
Ае кат подкрепяте да забранат емото,тогава да земат да забранат и чалгата,та да може да спрат младите момичета да се превръщат в така да го нарека "курви"![]()
![]()
![]()
лол откъде я извади тая информация бе
![]()
![]()
То като в Калифорния ли кой щат беше където не можеш да ловиш мишки без разрешително....
Кретенизмът е здраве
да да още малко и хероина ще ни отнемат![]()