.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Оф,таратанци.Нали претендираме за свободна държава?!
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    И по каква причина да го правят?Това е стил на живот.Как ще забранят на някого да живее по начин,който сам е избрал?Нали живеем в демократична държава.Няма как просто.Ще е грубо и необмислено,даже безсмислено.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Вече виждам след 100 години филмче като "Ало, ало" за съпротивата на емотата... Куките гонят с картечници чернодрешковците, те пък ги замерват с бръснарски ножчета... Ех, че хубаво!
    Това ме накефи на макс!

А по темата - няма начин да забранят имотата със закон, колкото и да ни се иска ...
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Голям фен
    "Забраняват идиотите със закон" би било много по-добре, ама те са много повече и за разлика от имотата не могат да бъдат различени по външни белези
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Трябва да се забрани.Вижте какво намерих в нета :
    Две 14-годишни момичета хвърлиха в ужас хиляди родители, след като се разбра, че самоубийството им се дължи на популярния сред тийнейджърите Emo Style.
    Момичетата са от Благоевград и са учили във II ОУ.
    Ръководството на училището е шокирано. Директорът свика родителите на среща, за да ги предупреди за нелепата тенденция все повече тийнейджъри да се включват към ЕМО - стилът.
    Децата се самоубили ритуално, като си прерязали вените с бръснарско ножче.
    Девизът на 14-годишните Мишел от 7 “а” и Нели от 7 “б” бил “Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!”.
    Наскоро 15-годишно момиче от Бургас, също почитател на ЕМО-модата, едва не загина от алкохолно натравяне.
    Младежите, които са част от EMO-групата, са известни със своята емоционалност. Те не търсят никакво внимание и помощ и се възприемат като обект на социално насилие и несправедливост.
    Почитателите на Emo Style са част от една различна култура, включваща и специална мода за обличане и музика.

Град
    Tampere, Finland
    Щеше да е идеално, ако забранят чалгарството със закон...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    по-голяма глупост не бях чувал..
    И аз
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от emo_kid_shadow
    Щеше да е идеално, ако забранят чалгарството със закон...
    и аз съм на същото мнение..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

abe edinstveniq na4in da go razprostranqt o6te pove4e be6e da go zabranqt toi tva ostana i otidohme

Град
    Долината На Идиотщината
    Тва е пълна идиотщина и ако има някой дето се облича така но не е Емо кво ще му правят тестове колко е емоционален и ако е много значи е ЕМО и го чака глоба

Според мен немогат да забранят Емотата
    Всеки си избира как да живее
    Те са решили че тря си режат вените, ми да мрът щом са решили
    Тъпо е но кво да се праи

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Забраняват Имо със закон ?

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Абе от скоро се носи някакъв слух, че щели да забраняват имото със закон... не ви искам мненията от рода да ги защитавате или да ги ръсите ... просто искам да знам дали е вярно
    Дано,дано,дано ...

Град
    Някъде там...
    Малко не ми се вярва ма карай

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Miami_Vice [Sonny
    ]Трябва да се забрани.Вижте какво намерих в нета :
    Две 14-годишни момичета хвърлиха в ужас хиляди родители, след като се разбра, че самоубийството им се дължи на популярния сред тийнейджърите Emo Style.
    Момичетата са от Благоевград и са учили във II ОУ.
    Ръководството на училището е шокирано. Директорът свика родителите на среща, за да ги предупреди за нелепата тенденция все повече тийнейджъри да се включват към ЕМО - стилът.
    Децата се самоубили ритуално, като си прерязали вените с бръснарско ножче.
    Девизът на 14-годишните Мишел от 7 “а” и Нели от 7 “б” бил “Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!”.
    Наскоро 15-годишно момиче от Бургас, също почитател на ЕМО-модата, едва не загина от алкохолно натравяне.
    Младежите, които са част от EMO-групата, са известни със своята емоционалност. Те не търсят никакво внимание и помощ и се възприемат като обект на социално насилие и несправедливост.
    Почитателите на Emo Style са част от една различна култура, включваща и специална мода за обличане и музика.
    ...emo fags die in hell

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си