- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Забраняват Имо със закон ?
Оф,таратанци.Нали претендираме за свободна държава?!
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
И по каква причина да го правят?Това е стил на живот.Как ще забранят на някого да живее по начин,който сам е избрал?Нали живеем в демократична държава.Няма как просто.Ще е грубо и необмислено,даже безсмислено.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
![]()
Това ме накефи на макс!
![]()
![]()
![]()
А по темата - няма начин да забранят имотата със закон, колкото и да ни се иска ...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
"Забраняват идиотите със закон" би било много по-добре, ама те са много повече и за разлика от имотата не могат да бъдат различени по външни белези![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Трябва да се забрани.Вижте какво намерих в нета :
Две 14-годишни момичета хвърлиха в ужас хиляди родители, след като се разбра, че самоубийството им се дължи на популярния сред тийнейджърите Emo Style.
Момичетата са от Благоевград и са учили във II ОУ.
Ръководството на училището е шокирано. Директорът свика родителите на среща, за да ги предупреди за нелепата тенденция все повече тийнейджъри да се включват към ЕМО - стилът.
Децата се самоубили ритуално, като си прерязали вените с бръснарско ножче.
Девизът на 14-годишните Мишел от 7 “а” и Нели от 7 “б” бил “Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!”.
Наскоро 15-годишно момиче от Бургас, също почитател на ЕМО-модата, едва не загина от алкохолно натравяне.
Младежите, които са част от EMO-групата, са известни със своята емоционалност. Те не търсят никакво внимание и помощ и се възприемат като обект на социално насилие и несправедливост.
Почитателите на Emo Style са част от една различна култура, включваща и специална мода за обличане и музика.
Щеше да е идеално, ако забранят чалгарството със закон...
И азПървоначално написано от exploitedteen
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и аз съм на същото мнение..Първоначално написано от emo_kid_shadow
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
abe edinstveniq na4in da go razprostranqt o6te pove4e be6e da go zabranqt toi tva ostana i otidohme![]()
Тва е пълна идиотщинаи ако има някой дето се облича така но не е Емо кво ще му правят тестове колко е емоционален и ако е много значи е ЕМО и го чака глоба
![]()
![]()
Според мен немогат да забранят Емотата![]()
Всеки си избира как да живее
Те са решили че тря си режат вените, ми да мрът щом са решили![]()
Тъпо е но кво да се праи![]()
Дано,дано,даноПървоначално написано от fuck_brainpants
...
...emo fags die in hellПървоначално написано от Miami_Vice [Sonny