- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехите...
поствайте снимки на дрехи които искате,но не сте си купили поради някаква прчина![]()
пс:ако има др тема поне не ми се злобете че злобата в даскало ми стига![]()
- за зимата много го исках ама не видях дори подобно нещо кат това
![]()
- най-якия бански
- и тоя става
- най-якия бански2
- най-яката блузка
![]()
- мн готино седи тжа клин4енце
![]()
- като за всеки ден!
- нестандартно и интересно!
- доста добра блузка
- поличката за мен мечта!
Еми това е![]()
Ем , всичко , което исках си купих , но сега искам розова тениска с надпис "Silence tells more !" и ще си поръчам !![]()
Поличката , която пусна Мариолчето е доста кичозна , но пък е много сладичка ! Бих си я купила , но не бих я носила !![]()
Aмии.. тези дънки:
Поличката:
И това потниче:
Нямам ги поради простата причина, че са много скъпи :Р
Mariolcheto Тези златните шорти са мн яки!
как може да ви харесва тая поличка бе...ужас...имам чуството че всички са си загубили чуството за вкус...тя не е кичозна, тя е грозна
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Малииии с тия как ше ми се лепат морските пички не е истина![]()
тая туника ме кефиПървоначално написано от fuklu
искам такава, някой да знае от къде?
а това първото на sandalki_ot_mola имам такъв потник![]()
Уникално як потник...! Точно такъв си търся!! Всички дрехи, които си постнала ми харесват всъщност. ЕвалаПървоначално написано от Sladyranna
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
http://data1.blog.de/media/296/591296_bb021f289c_m.jpeg - iskam tolkova kysa pola no nemoga da si haresam model
http://staticblog.hi-pi.com/gisblogM...1185653727.jpg - tezi bqlo-sivite sa mn sladki
http://z.about.com/d/realitytv/1/0/X...el_caridee.jpg
tova za sega
[quote="fuklu"]- за зимата много го исках ама не видях дори подобно нещо кат това
![]()
Аз бях видяла подобно в нашия град
абе винаги съм се чудила що не вземат да направят едно магазинче на "Abercrombie & Fitch" или на "Hollister" супер готини дрешки имат..ама..
иииии..
![]()
![]()
![]()
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
Lovage много са им хубави дрехите на тая марка ... впечатлена съм![]()
Анорака от първия пост ... виждала съм подобен в UB Jeans.
Инцедент - ти луда ли си дас тръгнеш с толкова къса пола ? Няма ли да ти е малко неудобно ...![]()
![]()
И както в днешно време хората са толкова повърхностни , нищо чудно да ти лепнат някой съмнителен прякор , дори да не се държиш като "съмнителния прякор" !
![]()
Винаги съм искала такива, но по простата причина, че съм леко пълна, никога не съм носила такиваПървоначално написано от Lovage
![]()
Lovage с тези дрехи направо....караш ме да мечтая. Особено за 2та слуичера.... НЕВЕРОЯТНИ СА!
По чужди списания,като ми носят виждам разни дрехи. Предимно рокли. И се влюбвам,ама..любовта ми е несподеленаНито Ферре,нито Версаче искат да ми подарят някоя рокля
Всичко друго от бг магазини общо взето бих могла да си го позволя,но рядко ми харесват неща. И разбира се..дори да ми харесат рядко има точен номер.
Много ми харесаха 3/4 дънки на Долче и Габана,май бяха на предната страница.
Също така и един бял потник с камъчета около деколтето. И зебровата ризка.
Smile!?
Оо,якетата са много хубави,indecent!
И двете ли са на Abercrombie & Fitch ? Страшно добра марка.![]()