- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трева-трип
Разкажете за преживяванията си под ваздействието на марихуана-много ми е интересноКъде сте били с кой какво сте видяли какво сте чувствали...
Тва да не са ти гъбки или LSD бе..![]()
Мани я тая трева. Тревата е гадна.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Btw ot hubav, 4ist koz moje6 da halucinira6...Първоначално написано от Felis_Dirus
само веднъж съм халюцинирала от трева. привиждаха ми се разни хора и гробове. всъщност си мислех,че съм на гробищата.
от тогава да съм пушила още 2-3 пъти макс.толкова ми хареса, че минах на белина венозно
алелуя.
и от друсана трева също ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Всеки път като се напуша виждам в розово... това е. Освен това времето тече бавно.
когато пуша, от една страна голям смях пада ,от друга идват много идеи, човек се сеща за такива работи които не биха му хрумнали в трезво състояние, мозъказа сякаш започва да работи по различен начин и всичко става филм![]()
Samе shit... different way
Усещах, че падам. Веднъж бях в един розов тунел и едни зелени чудовища се опитваха да оближат ръката ми. Вежнъж се чувствах като планета...