- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дизайнери без работа , или направо казано хора без вкус !
Здравейте ! Проверих дали има таква тема пускана наскоро и не открих , следователно реших да пусна.
Напоследък аз имам чувството , че дизайнерите на дрехи и обувки си нямат работа и измислят какви ли не глупости , които лично на мен не ми допадат . На мода внезапно идват полите под , които носиш клин , зления и жълтия цвят , френския палец , прозрачните чанти , селските шарки по ефирните вечерни рокли и поли ... и т.н
Ето и въпроса ми към вас , млади дами :Кои/кое са/е нещата/щото , които/ето в момента са/е на мода и на вас въобще не ви допадат/допада ?
Например на мен въобще не ми харесва толкова носената комбинаци
"зелено и жълто". Също така ми се струва доста селско пола с клин или рокля с клин . Е , вие сте !
Надявам се темата да ви е интересна , а на който не му е ще помоля да не спами излишно , благодаря предварително за което .![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Първоначално написано от dark_sw
Сега следва шумно оплюване от всичко живо. Поне на мен така ми се случи след темата която пуснах![]()
и аз съм напълно съгласна с това
съжалявам ама не мога да възприема че това например е модерно
![]()
пък аз ак0 видя някоя 0т тези на улицата, 0блечена така, веднага ще й се метна. Вие нищо не разбирате. Или сте метъли/емота/пънкари/скейтъри или просто не сте 0т Варна- града, в който животът ти върви страшно бързо и нямаш време да се 0бърнеш назад...! Тук е животът и куп0нът, тук е истината![]()
Първоначално написано от Say It Right
na men pak mi haresva kombinaciqta zeleno jalto kakto pola s klin ( a i tova ne e moerno ot skoroo aa mnnnnnnn otdavna ) noooo za prozra4nite 4anti razni ogromni plasmasovi obeci ii ne menn ne mi haresvatt
зелено + жълто = ГАДЕН ГУЩЕР !Първоначално написано от glupacheE
Пфф отвратително е. А попринцип тва с полата и клина отдолу, ми мяза малко на циганките през зимата, те така си обличат някакви поли и отдолу панталон![]()
Комбинацията пола+клин е била модерна преди 20тина година. Сандалите, при които се вижда само палеца (предполагам, че това имаш предвид под "френски палец") - също. Преди 2-3 години (точно когато се появиха пак на мода този тип обувки) разглеждах списание от преди 20г. Тогава изложените модели бяха почти същите. Имам чувството, че дизайнерите нямат никакви нови идеи и затова се връщат към стила от преди 20-30-40години, като само добавят нови материи. На мен тези дрехи не ми харесват. А за цветовете: жълтото, което сега излезна на мода има един отенък, който ми харесва (жълто-оранжево или нещо от тоя сорт). Но зеленото е........отврат. Не разбирам защо дизайнерите избират толкова отровни цветове.... А комбинацията между тези два цвята е.......меко казано гадна.Но тъй като никога не се водя по модата, а напротив - избягвам я - тези тенденции ме интересуват дотолкова, че ми тровят очите....
Комбинацията пола+клин е била модерна преди 20тина година. Сандалите, при които се вижда само палеца (предполагам, че това имаш предвид под "френски палец") - също. Преди 2-3 години (точно когато се появиха пак на мода този тип обувки) разглеждах списание от преди 20г. Тогава изложените модели бяха почти същите. Имам чувството, че дизайнерите нямат никакви нови идеи и затова се връщат към стила от преди 20-30-40години, като само добавят нови материи. На мен тези дрехи не ми харесват. А за цветовете: жълтото, което сега излезна на мода има един отенък, който ми харесва (жълто-оранжево или нещо от тоя сорт). Но зеленото е........отврат. Не разбирам защо дизайнерите избират толкова отровни цветове.... А комбинацията между тези два цвята е.......меко казано гадна.Но тъй като никога не се водя по модата, а напротив - избягвам я - тези тенденции ме интересуват дотолкова, че ми тровят очите....
![]()
И за тези, които се чудят: не съм нито метъл/емо/пънкарка/скейтърка и не съм от Варна (тъй като твърдеше @comics по-горе, че това е причината), а от София, където животът също не е като в някое селце - бавен и спокоен.
То за по-лесно да кажа какво ми харесва от това дето е модерно... Да, еми нищо! Егати грозните дрехи и обувки! Не мога да си намеря нищо свестно по тия магазини! Добре че майка ми ми праща дрехи от Италия, иначе щях да ходя гола сигурно! А най-много се дразня като мина покрай някой магазин и цялата витрина е в един цвят.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Напоследък нещо не ми харесва цветовете дето са напускали....едни и същи във всеки магазин а на вси1чкото отгоре са ужасни. И все пак тва мене не ме грее щото не си падам по модните неща![]()
Много мразя комбинацията пола или къси панталонки и някъв клин до някъде си.Или сини дънкови панталонки къси с един зелен клин до под коляното ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе модата съкс...Както и т'ва с високите талии...Те па такова нещо няма да облека! К'вото ще да става......
Няма нищо по-яко от това човек да има собствен стил,а не всички да са еднакви и да не можеш да ги различиш...
ami polite s klin stavat za zimata sega ne moga da gi razbera momi4etata deto v jegata gi obuvat.... i da i na men ne mi haresvat zelenoto i jultoto i nai ve4e ima edni gadni zeleni pantaloni tip moliv deto vsqka vtora gi nosi... te sa prosto.... NC i kato se razhojdash po magazinite vse edno si v nqkakuv drug svqt imam 4uvstvoto che tiq hora se obli4at kato za cirka... btw obedena sum 4e i tezi koito nosqt "modernite" drehi ne gi nosqt do tolkova zashtoto ima haresva a zashtoto sa moderni... mnogo qko da znaesh ch e 1/4 ot bulgarite sa sus su6tite... ama kakto i da e =] hora vsqkakvi, neka se gledame nas, a ne tqh.. 4e da ne ni prihvane neshto... =]
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Мале тфа зеленото и жълтото ще ме извинявате ама..голяма селения............всяко второ момиче е с дрехи в жълто и зеленоКва е тая мода просто не знам.Ама мен лично много ме дразни.
Забелязала съм,че всяко едно момиче трябва да има някаква жълта дреха и то непременно платът трябва да е сатен.И като всички се плъзнат из центъра и не осъсзнават,че са еднакви.
И непременно трябва да са с малките цървули(почитателките на тези обувки им викат ''пантофки'')
Тези цървули + някой жълт непременно сатенен панталон + някоя сатенена ярко розова цикламена блузка+големите очила тип мухата Цеце.
;]
Наистина от време на време срещам много грозни и изчанчени дрехи,но пък повече ми харесват....смисъл има и хубави и грозни дрехи,но има и хора с различни вкусове...![]()
Първо модата се повтаря постоянно и не е от липса на идеи.Майка ми е носела "модерните дрехи" в момента, когато е била на моята възраст.
И аз мисля, че жълтото и зеленото са ужасни, но не трябва да сме толкова тесногръди, защото всеки има различен вкус.
На някой от вас им харесва да ходят целите в черно, някои не излизат без 1 тон грим, но въпреки това не трябва да им поставяме етикети само и единствено заради облеклото.
Аз не съм "фешънка", но този сезон модата е приемлива(просто се спомнете преди 2-3 години модата на обувките тип "Малкият Мук")Сандалите с френски палец са много елегантни, както и високата талия.
+1Първоначално написано от drebosy4eto
Харесва ми жълтото, но зеленото не. Пантофките са страшно удобни - когато е топло и все пак не е все още за чехли. Обувките с френски палец адски много ми харесват. Харесва ми и пола + клин. Не на всички има седи добре, но има и хора, на които им отива. Панталонки с клин не ми харесват - все едно нямаш дънки тях да сложиш. Признавам си, че повечето неща ми харесват. Но не следя стриктно модата и не и робувам. Примерно за жълтото - имам 2 жълти потника, като единия не е в модерното ярко, а и двата са ми подарени. Пантофки също са ми подарени. ...
Между другото сега съм забелязала, че ярко синьото също става модерно и това много ми допада. От доста отдавна съм си го харесала тоя цвят![]()
аз НИКОГА не купувам каквото и да било от "модните магазини",където всичко е само за себе ситака като ги гледам тия модели,които излизат напоследък,чак ме погнусява даже да ги гледам
някои дрешки(1 на 1000000000)стават горе-долу,но повечето са пълен боклук
затова аз сама си правя доста от нещата,които нося или взимам изчистени(напълно) дрешки и си дооформям по мой вкус
а относно дрешките в зелено и жълто
макар че това са едни от любимите ми цветове,просто като видя какви палячовски дрехи правят и ми се отщява да нося каквото и да било цветно нещо
![]()
Абсолютно си права !!Първоначално написано от dark_sw
А това с клиновете под полите/панталонките е НАЙ-ГУНСНОТО, НАЙ-ГРОЗНОТО и НАЙ-АНТИСЕКСУАЛНОТО нещо на света !!!!!и не го казвам само аз , а и от мъжка гледна точка(обсъждали сме го с мъжете).
Жълтото е ОТВРАТИТЕЛНО ! Зеленото наистина много ми харесва , а и ми отива адски много . Високата талия също ми харесва , какно и сатена , но определено не съм роб на модата . Мразя да виждам едно и също обелечени ... сякаш някой е забравил копирната машина включена![]()
Ако искайте ми вярвайте но нямам нито една жълта блуза , пола или панталон .
Фаворит сред омразните ми модедни тенденции са обувките с френски палец и точно този нюанс на зелено, който се носи сега. Прекалено е... жабешко!
Не можете да кажете,че жълтото и зеленото са ужасни.От жълто до жълто има разлика.Пък и не е задължително да са съчетани,просто това са модерните цветове.А за френския палец-на мен мноооооооого ми харесва,нима можете да кажете,че това е грозно?Пък и досега невидях никой да каже,че модата му харесва.Хората,който харесват тенденцийте са били тесногръди и блаблабла,май вие сте тесногръдите,а?И не,не говоря за момченцата с розовите блузки и огромните очила,а за тези хора които найстина имат вкус и се обличат добре според тенденцийте.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Обувките с френски палец са ужасни, преди 10 години някъде баба ми имаше такива, е извинете... И модата винаги се повтаря.
Пола с клин също е ужасно грозно, да не говорим, че напоследък взеха много модерни да стават някакви ОТВРАТИТЕЛНО селски шарки. Да не говорим, че все си търся някаква елегантна чисто черна блуза. Не, всичко е наклепано с някакви златни шарки. Или сребърни, ужасно е.
Иначе аз много харесвам и жълтото и зеленото като цветове, но да кажеш, че няма значение дали са съчетани както трябва, е извинявай. То не е само до мода, а и да можеш да комбинираш дрехите.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Събраните на едно: жълто, зелено, цикламено, бенбено etc.
По принцип ярките цветове са страхотни, ама само като акцент, а не да се накичиш изцяло с тях.
Клиновете горе-долу ми изглеждат добре, стига да не се носят с джапанки или ботуши..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?