.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна

очна линия

Каква очна линия ще ми препоръчате?Ма да не е някаква скъпа, щото като за 1-ви път не мисля да се изръсвам много.Може да не се харесам.
    Let The BEAT Control Your Body

na avon ot seriqta color trend ima evtini 4erni 4erveni i tam mn drugi i ako ne se haresa6 3.50 sa dobra cena nqma da se ohar4i6 mnogo xD

Цитирай Първоначално написано от fuklu
    na avon ot seriqta color trend ima evtini 4erni 4erveni i tam mn drugi i ako ne se haresa6 3.50 sa dobra cena nqma da se ohar4i6 mnogo xD
    Мда, на Ейвън си поръчай или просто излез и си потърси няк'ва - не е мно'о трудно.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Иди в някой магазин за такива неща и попитай какви имат.Разгледай ги,виж им четчиците си направи сметка.Не е сложно!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Пфф, по - добре молив. С очната линия малко да ти трепне ръката и ти преебава линията, ако направиш едното око различно трудно се оправя, освен ако не ти се мие по 5 пъти... много се размазва , ако се намокри, а както е лято...
    Молива се размазва, но не толкова и не толкова лесно, по - лесно се слага, винаги можеш да си направиш линията по - дебела, ако нещо прецакаш някъде и така.
    Иначе ако толкова искаш очна линия се поразходи по магазините и намери няк'ва с четчица, която ще ти е удобна.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

vzemi si na impala za 5 i 50 mn e dobra :grin:

kato za purvi put ne e vajna markata, otidi v nqkoi magazin i razgledai kakvo predlagat! posle ako se haresa6 i ti e udobno da si slaga6 moje6 da si vzeme6 ne6to po-ka4estveno

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Пфф, по - добре молив. С очната линия малко да ти трепне ръката и ти преебава линията, ако направиш едното око различно трудно се оправя, освен ако не ти се мие по 5 пъти... много се размазва , ако се намокри, а както е лято...
    Молива се размазва, но не толкова и не толкова лесно, по - лесно се слага, винаги можеш да си направиш линията по - дебела, ако нещо прецакаш някъде и така.
    Иначе ако толкова искаш очна линия се поразходи по магазините и намери няк'ва с четчица, която ще ти е удобна.
    I AZ TAKA MISLQ s o4nata liniq e mnogo trydno
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Моята е на Ейвън. Слагам си рядко, а и е сребриста, така че дори да оплескам нещо не си личи. Но седи много сладурско

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Моята е на Ейвън. Слагам си рядко, а и е сребриста, така щя дори да оплескам нещо не си личи. Но седи много сладурско
    и моята е такава..само дето рядко прибягвам до нея..

Цитирай Първоначално написано от Sa6iTyYy
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    I AZ TAKA MISLQ s o4nata liniq e mnogo trydno
    Глупости аз преди също ползвах какви ли не моливи като марки реших да пробвам очна линия изобщо не се размазва от ейвън ми е моята много по удобно е свиква се и не се изтрива като молив ами стои докато не я изтриеш!
    Lof YAaA..!

Ако е сръчна няма да има проблем с очната линия. Вземи си водоустойчива на някоя по-скъпа марка. Все пак, това са очите ти и не трябва да ги излагаш на опасност с някакви боклуци от пазара. Eто ти някои снимчици на по-известни марки:

^Maybelline waterproof liquid eyeliner

^Oчната линия на Боржоа в различни цветове

^И на Лореал.

Не знам дали и трите са водоустойчиви, само за първата със сигурност, но само давам примери.

П.С:Боржоа ми харесва най-много, но аз съм фен на тази марка, така че не ми обръщай внимание.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Пфффф , ако си сръчна няма да имаш проблем , ама ако не си ... Както казаха по долу : вземи си водоустойчива и на марка от , която си доволна !

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aз от на Ейвън не съм доволна.За бала си взех Манхатън..вярно 10тина лв почти обаче жестока.Идеално черно и супер трудно се изтрива))А и не ми е трудно да я нанасям.

Голям фен Аватара на o0ps
    Офф аз както съм супер некадърна и не мога да си сложа молив като хората и таман се навих да пробвам с очна линия и вие ме разубедихте...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Нищо не ти пречи да пробваш... ако само някви писания във форума могат да те разубедят...
    Вземи си няква очна линия и пробвай просто. Пък сама ще видиш с какво ти е по - удобно. Както виждаш на някои им е по - лесно с очна линия на други с молив. Сама трябва да си прецениш, а и не струва милиони та да не можеш да си позволиш да пробваш.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Sofiq
    Аз лично съм пробвала очната линия на Ейвън,но не съм особено доволна,но тя е и евтина.Препоръчвам ти да си вземеш малко по-скъпа,но поне да е качествена.Мн съм доволна от очната линия на Артдеко-тъмно черна,дълготрайна,рядко се размазва,на Мейбълин също не са лоши
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Ми препоръчвам ти на AVON

аз съм ползвала на лореал и ми харесва,на мен ми е по-лесно очна линия да си слагам отколкото молив

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    аз предлагам Conte/Koh-i-noor

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    аз предлагам Conte/Koh-i-noor
    На кожата много бледо излизат... :P

На "Essence" е много добра,стига да можеш да си я слагаш.Аз така и не се научих с очната линия

И мойта е на Есенс и аз така и не се научих
    имала съм на голдън роуз - най-ужасната очна линия, която може да съществува, не я препоръчвам.
    Мене лично очната линия не ми е оферта - трудно се слага, размазва се учудващо лесно, а пък да не говорим, че едно леко трепване ми преебава целия грим, затова вече вместо очна линич тегля един черен молив на горния клепач и така по-ми харесва.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от fuklu
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си