- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Правили ли сте секс с форумци,вие и кежуалки в тийнпроблем?
Аз още не съм,но АТАКАБГ обеща да ме чука. Каза,че чука добре.Скромно момче е,наркоманче,говедце-падам си аз по такива. Пък и чукащи добре. Хехе.
![]()
![]()
![]()
Нас кво ни бърка тая работа...!? Що не си спестиш тая 'ценна' информация, как реши, че, споделяйки я, ще спечелиш нещо?Тъпа му работа...прости пишлемета,ае се стегнете,бе !
O boje i nas tva za6to trqbva da ni barka..koi 6te te e**? O.o
Благодаря че сподели тази безценна информация с нас.Първоначално написано от dessy_mc
![]()
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
аз съм най-коравата кежуалка и ако не ви изчукам сички , то поне ще ви очукам.![]()
алелуя.
Като те гледам и за пореден път се убеждавам, че българката е най-красивата, а ти си просто перфектнаПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре неква 3ка тогаваПървоначално написано от dessy_mc
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
недейте да забравяте кондомчетата, че ше се родят карирани деца.![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аре,ама така...Като ви поразгледах мненията,май ще се окажа 5-10 години по-голяма от васПървоначално написано от FOOTSOLDIER
![]()
Ахаха,после да ме вкарат в затвора заради..хм...педофилияПървоначално написано от _Becko_
![]()
Първоначално написано от dessy_mc
ЕГН-то няма да ти е проблем