.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Проблем с растежа на гърдите

Imam problem s razteja na gardite.Na 15 sam a te sa tragi4no malki.Ve4e deca w treti klas imat po-golemi.Znam 4e ima i drugi temi no te sa svurazni s momi4eta koito sa na 12-13 i ne sa razviti ot nikade.Pri men e po-drugo.Az imam cikal ot 2 godini i wsi4ki ostanali komponenti swarzani s razteja osven gardi.Tuka e momenta da kaja 4e tezi koito mislqt 4e bozata pomaga mnogo se lujat.Ili az ne sam w red ili ot 6ibanata boza nqma smisal.Ako imate nqkakwi saveti 6te wi bada blagodarna...

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Повече от фен
    Спокойно ще видиш как изведнъж ще почнат да растът и през месец ще сменяш сутиена...тоест ти сутиен носиш ли?Апък може да си и прекалено слаба и затова!Не се притеснявай!

da,nosq no e mnogo otpusnat ne moje da e toi pri4inata, puk i e sawsem malak i ne promenq mnogo goleminata ;( naistina se pritesnqwam... molq ako ima nqkoi sas sa6tiq problem da pi6e

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от alenka
    da,nosq no e mnogo otpusnat ne moje da e toi pri4inata, puk i e sawsem malak i ne promenq mnogo goleminata ;( naistina se pritesnqwam... molq ako ima nqkoi sas sa6tiq problem da pi6e
    Спокойно!Щом ти е дошло още преди 2 години а гърдите ти са малки може това да е просто ген!Не е успокояващо,но понякога е факт!Имаш още доста време да се развиваш,затова не се комплексирай по никакъв начин!Нещата ще се оправят.Лично за мен няма повод за притеснение.Не си първата-не си и последната!И много други момичета имат същият проблем (това даже не е и проблем!) ама какво да се прави,гърдите не са най-важното !Апък за момчетата може и да е ама те ще си те харесват такава каквато си така,че не ги отразявай!Сега може да са ти малки,но и големи не е хубаво да имаш.Най-добре е нормални...и да ти кажа бъди сигурна,че без да си усетиш кога те вече ще са се уформили достатачно!

4ul te Gospod ako towa stane 6te te 4erpq

pii edna kofa s boza

Пий повечко бира,чувала съм ,че гърдите стават големи.Даже аз пия много и затова сигурно са ми толкова големи и не си стягай сутиена много,защото и това спира разтежа.

Цитирай Първоначално написано от malkata_kukli4ka
    Пий повечко бира,чувала съм ,че гърдите стават големи.Даже аз пия много и затова сигурно са ми толкова големи и не си стягай сутиена много,защото и това спира разтежа.
    A ot birata kato cqlo ne se li palnee?
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Цитирай Първоначално написано от malkata_kukli4ka
    A ot birata kato cqlo ne se li palnee?
    Аз пия много и хич не пълнея,може би защото много спортувам.

ми то и аз спортувам и пия бира ... ама няма... :S

az ne iskam da debeleq, za6toto imam hubawo tqlo, a da imam cici

Мега фен Аватара на EarthShaker
    абе, хора, пише се РАСТЕЖ... а за циците... нямам си хабер от цици

Град
    тРоЯн
    и моите са малки и сам колкото теб ама кво да се прави.. чакам да пораснат

Повече от фен Аватара на japixloops
    бозичка бейби
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем с растежа на гърдите

Цитирай Първоначално написано от alenka
    Imam problem s razteja na gardite.Na 15 sam a te sa tragi4no malki.Ve4e deca w treti klas imat po-golemi.Znam 4e ima i drugi temi no te sa svurazni s momi4eta koito sa na 12-13 i ne sa razviti ot nikade.Pri men e po-drugo.Az imam cikal ot 2 godini i wsi4ki ostanali komponenti swarzani s razteja osven gardi.Tuka e momenta da kaja 4e tezi koito mislqt 4e bozata pomaga mnogo se lujat.Ili az ne sam w red ili ot 6ibanata boza nqma smisal.Ako imate nqkakwi saveti 6te wi bada blagodarna...

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

към момента нямаш медицински проблем

Пии вит е яж соя леща и фасул пий хмел.Може да пораснат с някое от тези неща но не повече от 2-3.Гаранция обаче дали ще стане не мога да ти дам =)

Супер фен Аватара на gabi_94
    ама малки ли ти са или изобщо нямаш и си плоска като дъска. Ако е първото, спокс ти ще разтеж поне до 19, 20 години. Иначе ако е второто, ти си на 15, с нормално телосложение и цикъл, незнам защо е така. Ако не растат изобщо до към 16г. може би трябва да отидеш на лекар, има някакви хормонални хапчета, дето усилват хормоните и може да почнат да растат, но може да се получат някакви други проблеми. Най-добре се посъветвай с лекар. Може и да не съм права, ти си решаваш.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

i az imam takuv problem no sum po4ti na 14 i mi e kofti ... a tva za birata mislq da probvam ama dali 6te stane...

Бирата 100% помага за разтежа на гърдите.Моята гръдна обиколка е 90,само заради бирата.На 15 години съм,пия бира от 6-7 години.И това ,че от бирата се надебелява не е вярно,трябваше да съм станала 100 кг,а съм само 44.

И моите цици са много малки и растат мнооого бавно, но си е така.Просто е нормално.Кво да се прави бавно растата и тва е .Имам само 2 малки сутиена от вече 1 година и половина.

Град
    "градът на мечтите"
    Беб стига си мислила затова,според мен отведнъж ще ти пораснат
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

ot bira i boza na men samo korema mi raste ina4e cicite ne murdat :d :S

Пий бозица,за да имаш харна цица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове