.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен

От прецаканата страна на нещата

Винаги,когато съучениците ми могат да разчитат на мен,аз се раздавам,а като поискам едно нещо от тях,се правят на ударени. => Не правете услуги на никого,най-много да ви излязат през носа.

Град
    Pays de la Loire
    Това е животът!
    Има една народна мъдрост - "Направи добро - изяж говно!". Без цензура!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Еми попаднала си на кофти хора.
    В моя клас имам един - двама човека, на които мога да разчитам напълно и само за тях правя усилия.
    Не бих се блъскала за хора, на които не им пука за мен и за които не ми пука на мен.
    Живей си живота с хората, които са важни за теб. Класа е ебана работа.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Гадна компания имаш.
    Поне вече ще си знаеш,че на тях не можеш да разчиташ.
    И само не продължавай да им угаждаш...
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Отвретително е,когато имаш нужда от помощ и нуждаелите се преди,на които си поногнал,не ти отвръщат със същото,но все пак ти за това ли им помагаш?
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Хищникът изяжда плячката.Не бъди плячка.
    Пука ли ти ?

:)

Един много велик човек (Боб Марли) е казал : Давай повече , не искай нищо . Това според мен ще рече , че не трябва да спираш да даваш,дори да даваш повече - най доброто от себе си . А рано или късно ще ти се върнат добрите дела .Но вече ако усетиш че се възползват от теб не трябва да се оставяш да бъдеш тъпкан/а.

Re: От прецаканата страна на нещата

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Винаги,когато съучениците ми могат да разчитат на мен,аз се раздавам,а като поискам едно нещо от тях,се правят на ударени. => Не правете услуги на никого,най-много да ви излязат през носа.
    Ами и аз съм така . Плащам си за регистрации в помагалото и др. хора ги ползват , а после като помоля за нещо дежурното "Ами незнам "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си