В компанията ми има едно момиче, което ходеше с най-добрият ми приятел, но той не я обичаше, само някакво мимолетно увлечение, но тя явно го обича все още. В компанията имаме много хубави момичета, смисал, слаби, високи, и т.н., обаче т'ва въпросното момиче... еми как да го кажа, еми малко по закръгленичка е. Но по характер е просто невероятна, много е мила, разбрана, никога няма да почне да вика за дреболий и т.н., очите й са просто невероятно изразителни, някакжи зелено+синьо, направо казано тя е жената мечта (по характер). Тук вече идва и проблемът, една друга моя приятела ни помисли за гаджета, и от тогава си викаме само на "мило", но от тогава тя не се е обръщала към мен по име. Спали сме двамата, бяхме много изморени и аз си легнах на леглото, а та дойде, гушна се, погледна ме някакво мноооого сладко и заспахме. Имам усещането че започват да се зараждат чувства у мен към нея, и незнам дали ще е коректно към нея и тва момче дето е ходило с нея. Тя е говорила с дръго мом4е и му е казала че се съмнява че я харесвам, и явно не и е харесала мисълта. Но тя постоянно ми казва "мило, как си", "мило какво правиш" и т.н. гворим си всяка вечер по 2 часа, винаги когато сме на гости на някой фр. аз като легна на леглото му, и тя идва при мен и ме гушва, от което ми става мноооого приятно. И незнам какво да правя, да се опитам да тръгна с нея или да се радвам на тази наша близост докато мога.
Ваииииии колко объркано го написах. Радвам се че го написах все пак