Много лошо се скарах с учителката ми по Английски език и ми написа 2ка на класно.Всъщнос всичко започна преди седмица аз нали си идвам в часовете редовно не сам бягал или да преча много и един ден нали
правим някакво упражнение и нали и казвам,че не съм го направил и таз ми вика теб ще те оставя на поправителен.Отценките не ми бяха много зле докато таз не почна да ме тормози.Испита ме веднъж не се
справих 2 на другия ден правим класно цели 2 часа не спря да ме следи какво правя и нали неволно погледнах в листа на съученика ми,който има други упражнения и задачи и тая ми направи иронична забележка,после нали тук вече съм виновен преписах една от задачите
и пак ми се скара.Накрая поглежда отдоло,че съм оставил една граматика под чина и таз нито ме е видяла да я използвам или да преписвам,граматиката си беше отдолу даже щях съвсем да я забравя в училище.И таз ми взе контролното и ми каза,че ми остава слаба отценка.Започнах да се оправдавам,че не е честно,да ме обвинява като не съм я исползвал.И тас ми каза да замълча ако ми е останало или изобщо ако знам какво е достойнство.

И да й се извинявам ли?Останала е с впечатление,че нищо незнам а пък всъщност не съм спирал да работя в час.
Притеснявам се да не ме остави на поправителен,не е някоя гадна учителка. Ама все пак какво да правя.
[/i]