- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ужаси!!!!!!!!!!!!!
По-скоро са всички,които си гледала .. (;Първоначално написано от love_to_love_u
Има само един хубав от всички-Red Rose,но само старата версия ..
Абе този Dead Silence е просто смешееен.Аз изпитвам страх от разни играчки клоуни и небеше страшен,пък вие какво сте се наплашили,незнам...Негледам много ужаси,но от тези,който съм гледала повечето са бози може би Предизвестена смърт ии Погрешен завой е много як,но 1вата част повече ми хареса![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Гледала съм почти всички от изброените, но по брутално-страшно-смешен от "Къщата на восъка" не съм гледалаПървоначално написано от IceCold{Frozen`Heart}
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от LeVski_fen
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
House of wax много ми хареса (главно заради Chad Mihael Murray) :P
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
The Ring 1,2 (Предизвестена смърт)
Ghost Ship (Призрачен кораб)
Day of the Dead (Деня на мъртвите)
Чело - много гаден и тежък филм
абе аз обожавам ужаси много обичам такива филми, въпреки че много ме е страх ама обожавам а и адреналина и за House of wax кефи ме и заради Chad![]()
ама и много як филм и Hostel 2 (Хотел на ужасите) ау кога на един му режат краката с резачка
ужасс
Вдигам ръце и крака за It ! Тоя филм.. уби ме..даже не съм го гледала целия, ама ми изглеждаше бая гаден.. Saw - всичките части си ги бива, въпреки, че не са толкова страшни, колкото гнусниFinal Destination е мн хубав, ама не ми изглеждаше тоолкова страшен (говоря за 1-вата част)..Другии...ами заради The Grudge не съм спала цял месец..Shroom е хубав.. и така..
![]()