.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Менструация..

S kakvo moga da zabavq menstroaciqta mi pone 3-4 dena..(naprimer da piq neshto ) Shte hodim na ekskurziq i datite savpadat ,a nqkak ne varvi
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

wow . . . май че няма как миличка
    Сиви хора виждам минават край мен,искам всички да ги оцветя ...

moje6 samo da pie6 vitamin C da ne ti te4e tolkova silno :)

Има хапчета,но не се препоръчва да ги пиеш(после ще е по зле) използвай тампони

мда използвай тампони.има хапчета но по добре не ги пий. а ако пиеш витамин с мисля че ще ти забави един два дена....

Мега фен
    Град
    София
    Аэ си имам едно трикче,ама то не е особено полеэно эа эдравето.А и не энам дали при тебе ще подейства,но при мене е беэоткаэно.Тъпото е ,че вэе да ми става навик.Както и да е.Аэ една седмица преди това эапочвам да пия огрооооооомни доэи витамин Ц хапченца,ама по ммнооооогоооо.И хоп-има эакъснение.Все пак не ти го препоръчвам. :Д
    [size=7][b][u]fosse cos

Отиди при гинеколог да ти предпише нещо

витамин C но не в големи дози защото можеш да го забави6 за много дълго време.
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

ne mi idva ve4e 2 meseca.....doide mi samo vedn1j za 4 dena........na 13 sam i mn me e strah.......ako nqkoi znae ne6to da pi6e..........MOLQ VI SI POMOGNETE!

Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
    мда използвай тампони.има хапчета но по добре не ги пий. а ако пиеш витамин с мисля че ще ти забави един два дена....

+1

АКО СЕ БАВИ повече от седмица посети гинеколог
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от sweet_choci
    ne mi idva ve4e 2 meseca.....doide mi samo vedn1j za 4 dena........na 13 sam i mn me e strah.......ako nqkoi znae ne6to da pi6e..........MOLQ VI SI POMOGNETE!
    SPOKO momi4e i na mene i na vsi4ki taka purvata 1 godina,slu4valo mi se prez mesec,prez dva ....6te se opravish!Nali ne si pravila sex,ako ne si ne se boi
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз за съжаление се намирам в същата ситуация, но проблема е, че аз не отивам просто на екскурзия, а на оцеляване - на поляната, с изкопана дупка вместо тоалетна. Дали Витамин Ц-то ще е ефикасно?
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Повече от фен
    Град
    sofia
    Уффф и аз съм така - юли месец ще ходя извън БГ за 15 дена и точно тогава ще ми дойде. Мисля да започна да пия хапчета за забавяне или да го предизвикам да дойде по-рано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си