.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    До колкото разбрах, не си от най-лъчезарните хора.Ако е вярно това на всяка цена го промени.Мога да кажа, че откакто започнах да се усмихвам всичко е много по-лесно, а и настроението ми се покачва.Мога даже да ти дам пример.Майка ми отива на интервю за работа.През цялото време с усмивка до ушите,а шефа каквото и да я попита дали умее тя все "не".Накрая й казал "Добре де, не знаете добре 2 езика, не сте си завършили курса за компютърна грамотност, не сте от тия младичките мацки, които идват тука, кажете какво можете да правите??" и майка ми "Ами много хубаво кафе правя ".Взеха я и сега не съжаляват, въпреки, че тя нямаше нужната кфалификация. Усмихвай се! Ще промениш всичко около теб.Аа да, и няма да е лошо да вкараш някои думички като "Моля?", "Благодаря", "Радвам се, че..." и прочие.Предполагам схвана какво ти казвам.Айде успехчета
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Като за начало няма как някой да ти отнеме свободата, ако ти сама не се потдадеш.Реално погледнато ти нямаш около себе си близки и роднини, които да се грижат за теб, да те следят и да ти налагат някакви правила, може би се опитват да те контролират по някакъв начин, но всичко е от разстояние.Животът ти е такъв, че ако сама не се грижиш за физическото и психическо оцеляване, няма кой друг да го направи вместо теб.
    Замисляла ли си се да заминеш при майка си в чужбина.Там живота ти може би ще е по-добър, а и реално погледнато няма какво да те задържа тук.Имаш възможността да направиш нещо хубаво за себе си-използвай.Току виж обстановката навън се окаже по-благоприятна за теб и успееш по някакъв начин да се измъкнеш от дупката, в която си.
    Помосли над това, което ти предложих, но дори и да не предприемеш подобни действия, намери начин да се почувстваш щастлива!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Бъди лъчезарна...както казаха и другите с усмивка всичко се постига...Ама усмивка от сърце не няква измъчена...И като четях постовете на klamer4e изглежда, че тя доста държи на теб...Идеята да тренираш нещо също е много добра...Така ще можеш да се сприятелиш с много нови хора и може би сред тях ще намериш истински приятел! Късмет и много усмивки!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си