- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Животът ми се скапа
До колкото разбрах, не си от най-лъчезарните хора.Ако е вярно това на всяка цена го промени.Мога да кажа, че откакто започнах да се усмихвам всичко е много по-лесно, а и настроението ми се покачва.Мога даже да ти дам пример.Майка ми отива на интервю за работа.През цялото време с усмивка до ушите,а шефа каквото и да я попита дали умее тя все "не".Накрая й казал "Добре де, не знаете добре 2 езика, не сте си завършили курса за компютърна грамотност, не сте от тия младичките мацки, които идват тука, кажете какво можете да правите??" и майка ми "Ами много хубаво кафе правя".Взеха я и сега не съжаляват, въпреки, че тя нямаше нужната кфалификация. Усмихвай се! Ще промениш всичко около теб.Аа да, и няма да е лошо да вкараш някои думички като "Моля?", "Благодаря", "Радвам се, че..." и прочие.Предполагам схвана какво ти казвам.Айде успехчета
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Здравей.
Като за начало няма как някой да ти отнеме свободата, ако ти сама не се потдадеш.Реално погледнато ти нямаш около себе си близки и роднини, които да се грижат за теб, да те следят и да ти налагат някакви правила, може би се опитват да те контролират по някакъв начин, но всичко е от разстояние.Животът ти е такъв, че ако сама не се грижиш за физическото и психическо оцеляване, няма кой друг да го направи вместо теб.
Замисляла ли си се да заминеш при майка си в чужбина.Там живота ти може би ще е по-добър, а и реално погледнато няма какво да те задържа тук.Имаш възможността да направиш нещо хубаво за себе си-използвай.Току виж обстановката навън се окаже по-благоприятна за теб и успееш по някакъв начин да се измъкнеш от дупката, в която си.
Помосли над това, което ти предложих, но дори и да не предприемеш подобни действия, намери начин да се почувстваш щастлива!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Бъди лъчезарна...както казаха и другите с усмивка всичко се постига...Ама усмивка от сърце не няква измъчена...И като четях постовете на klamer4e изглежда, че тя доста държи на теб...Идеята да тренираш нещо също е много добра...Така ще можеш да се сприятелиш с много нови хора и може би сред тях ще намериш истински приятел! Късмет и много усмивки!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!