Лора! Изобщо не те мразят всички! Никое момиче от нашия клас не съм чула да каже, че те мрази или че ти се дразни. Вярно, че днес всички се държахме супер тъпо.. И не знам защо.. Поне аз.. Извинявай, просто съм адски стресирана и разтроена. знаеш, че може да не взема тъпия изпит по ESL.... А ти говориш толкова свободно и не те е страх да си изразяваш мнението.... А мен наистина ме е страх да ти взема думата понякога... или ако си отворя устата знаеш, че някой ще ме прекъсне... Мислиш си, че повечето хора не са като теб ли? Не е така.... Знаеш, че всички си имаме проблеми... Да вярно, че някои не могат да се сравняват с твоите... ДА... Но всеки мисли, че той е единствения с проблеми. И общо взто мисли за себе си. Знаеш,ч е повечето хора в класа биха ти казли ако има нещо. Просто понякога прекалено много се засягаш от обикновени неща.. Кой го казва.. Аз съм същата... Просто аз имам друг подход. Не се сърдя на никого като теб ами просто се сдухвам... И знаеш, че не са толкова хората които говорят само за пари. Вярно че сиг саповече от половината ама..... Какво да ти кажа.. Богаташчета. Не висчки са такива............... Чудя се защо все казваш че си сама.. Като в училище има толкова много хора на които може да разчиташ...
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)