- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В София цените са ниски?
Хора има една стара тема в която пише "Бихте ли си взели дреха за 10лв."Та четях коментарите и видях потребители които си били взели чанта за 0,99 стотинки , кецове за 1.80 и потници за 2лв!Направо останах потресена защото във моят град е голяма скъпотия!Потник под 15лв. няма да сe намери...нито чанта под 17лв или пък дънки под 35 лв...
ИСКАМ В СОФИЯ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ахахахахахахахахахахахаха хах
...ахахахаха
![]()
за втора ръка да си чувала?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тия дето си взимат боксерки по 2.49, втора ръка, не ги слушай![]()
кви са тия кецове 1,80![]()
7ма употреба ?
xaxa sigyrnoПървоначално написано от Lunatic-
![]()
tav e nerealno be![]()
Сигурно са някви супер парцали... ако не става въпрос за Секънд Хенд, дам. Имам си пуловер на Долче & Габана за десетина лева някъде, Бенетон също.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
e 4ak t1i ne ama imam mn qko potni4e za lqtoto[ne e 2 ypotreba ama 6tot be6e ot likvidaciq 6tot zatvarqxa okon4atelno magazina] za 4 i 50
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Кви са тия смешки където ги разправяш!?!?!?
София евтина .. хахахахахх!!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И аз това се питам.Първоначално написано от Initial_D
Да може тук-таме да се намерят дрешки, обувки, аксесоари, евтини на общия фон, но като цяло е скъпо!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
А инфлацията как се усеща брутално!!!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Как ли пък не..![]()
Първоначално написано от Initial_D
Да, страшна работа е.
За да подържа човек задоволителен стандарт на живот, не знам по-колко часа на ден трябва да работи.
А иначе, то едното да беше за сметка на другото.Хубаво цените се увеличават, а защо в заплащането се наблюдава именно обратната тенденция...?!![]()
Do I have to mention the name of the country we live in...?!?!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Кофтито е, че дори и да го споменеш положението няма да се оправи в близко бъдеще/хаха и все пак малка доза оптимизъм, да не вземе още по-зле да стане/![]()
Първоначално написано от Initial_D
Е то не само в София вторите употреби са евтини...
И да имам ебати яките неща за по лев-два,че и тениски за стотинки има![]()
Дааа... в София има малко коли и няма задръствания, изключително чисто е, също е тихо и спокойно, даже е и много евтино![]()
Всъщност е възможно да има толкова евтини дрехи само в магазините за втора употреба, особено тези на килограм... а аз имах една блуза за 3,50 която не е втора употреба... веднъж пък видях едни дънки за 6 лв., но бяха мега грозни и цигански![]()
Сигурно ги взимат на втора ръка... от София съм и такива цени няма.Поне доколкото аз знам. Дори по сергиите няма такива цени
ооооохххгаххаахахаПървоначално написано от Initial_D
??
разбирачииии![]()
Дам тука е такава евтиния. Казвам ти идвай-даже ше ти препоръчам каде да отидеш- в МОЛ София - най-евтините дрехи!![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
v sofiq ima edin golqm takaf magazin kazva se elienci ... ei tam e mnogo eftino i ima huavi ne6ta sry 4e ne pi6a na kirilicaПървоначално написано от Mariolcheto
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Ти пък не спря да се заяждаш.![]()
Айде сега-прашките ми са чистак-бърсак нови и са под левч, а 1 мъжки слип не е повече от 3-4 лв. поне от тези дето мъжа носи. да не говорим за чехли от сорта на 4-7 лв., потници и блузи-пак нови от 3 до 6, панталони и дънки до 15 лв..........който търси-намира. 905 от гардероба ми е с дрехи под 15 лв.Първоначално написано от machoka
Кремче, в София могат да се намерят и дрехи на по-сноси цени, но това в никакъв случай не прави столицата евтина.Даже смея да твърдя, че на софианци разходите са по-големи в сравнение с хората живеещи извън града ни...![]()