.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Споделете хитринки за кандидатсване след 7 клас !!!

v sedmi klas e golqma pnika ako nqkoi po-golqm (ve4e kandidatstval) spodeli kak e na izpitite i dade saveti kak da sa spraim po dobre moje da pomogne na mnogo panikiosani kandidat-gimnazisti!! tova si e napravo edin ogromen zov za pomo6t pomagaite

Еми принципно можете да преписвате от тоя, дето е пред вас Пича отзад преписваше от мен и сега е във ФЕГ Иначе аз се наревах в деня преди изпита и на другия ден бях спокойна. Стани достатъчно рано и не мисли за това толкова, представи си, че си на пробен. Не са там чак пък толкова строооги

Предлагам уроци по немски и английски - 10лв за 2 астрономически часа, за София. => ЛС

Град
    Boulevard of broken dreams
    абе няма такива аз миналата година само блъсках и последните дни си мислех не мога ама като станах да ходя на изпита изобщо не ми пукаше.... реших си теста и заминах имах чувството че решавам едни от онея до болка познатите ми зада4ки..... и то с тест не могат да измислят кой знае колко разли4ни зада4и.... абе просто трябва да знаете основното останалото го карайте на късмет.... и действа аз имах 5.518 по бел и 5.179 по мат ей така изглейдах като разбрах

e da hodila sam po probni oba4e ma pritesnqq testa po matematika tq vinagi mi e bila po slabta strana taka4e tam na 100% 6e sa izdanq
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

strah ma e da ne izaram nqkoi slaba ocenka po matematika i posle...........
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bug1965
    strah ma e da ne izaram nqkoi slaba ocenka po matematika i posle...........
    И после не идава края на живота Поне тройка ще вържеш,ако ли пък не здраве да .И да се притесняваш,и да изпадаш в истерии все тая,просто отиваш,пишеш каквото можеш,налучкваш останалите и излизаш (ие поне сте с тестове,което според мен има много предимства)
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    То е лесно да се каже да не се притесняваш, ама е почти невъзможно за изпълнение. Като се има предвид това, че ще разочаровам родителите ми, ако не вляза, че не знам къде изобщо да отида, ако не вляза и че ще се завра в стаята ми и няма да си подам носа цяло лято от срам, е невъзможно да не се притеснявам!!!

celiq rod sa nadqva da flqza tam kadeto iskam da ma priemar i ako ne ma zemat 6e mi e mn tapo ma qvno tolkova sam uspqla da pokaja ot sebe si . ima vreme da se nadqvam 4e 6te yspeq

e spoko we az bqh mn pritesnena ama kfo mina prieha si me sled ispita po matematika mislih 4e 6a imam 3 ama imah 4 golqma ralta sq daji se 4udq ot kfo tolkoz se panirah prosto si4ki preoveli4avat supper mn ako si hodil na uroci i si u4il ne e trudno !
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Враца
    тъпанар с тъпанарите колко сте тъпи пф ако можех да върна времето немаше да кандидатствам никъде никога щех да завършо некво тъпо училище с пълна 6-ца и после щех да фърча а не са да се чуда кво да праа та да не остана по 5 предмети на изпити
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Ми за хитринки...отиваш с една бутилка Блек Рам и малко Тюборг за гасене и си готов/а. Бал съм ти и шоколадите и водичките. Аз поне тъй напраих само, че с каменичка...ех времена.
    ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    то всяка година измислят нещо ново...но ако не те мързи чети

Цитирай Първоначално написано от Кежуъл
    Ми за хитринки...отиваш с една бутилка Блек Рам и малко Тюборг за гасене и си готов/а. Бал съм ти и шоколадите и водичките. Аз поне тъй напраих само, че с каменичка...ех времена.
    Да , да със "Загорчица" си отишъл... Еми аз другото лято ще кандидатсвам , тъй като това у-ще , в което уча от 1-ви клас до сега просто не може да ми даде нужната подготовка за да си взема поне едно висше образувание . Според мен трябва да се наревеш хубаво на деня преди изпита и като отидеш да се опиташ да запазиш самообладание , да дишаш дълбоко и да се съсредоточиш в това , което правиш . Естествено е , че ще е гадно ако се изложиш , но точно в този момент не трябва да мислиш за това ! Мисли звърху теста , за да няма после сълзи .....

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    с учене..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Учи пропаднал
    The Spark

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Как да се справиш по - добре... с учене например? Проблемът е само да не се спичаш, другото зависи от това дали си подготвена, или не.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    ами аз уча,но все още не съм започнала да решавам тестове ,,! ..
    амм някой почнал ли ее
    Summer (h)

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Според мен трябва да се наревеш хубаво на деня преди изпита и като отидеш да се опиташ да запазиш самообладание , да дишаш дълбоко и да се съсредоточиш в това , което правиш
    За к'во й е да реве Да не я екзекутират

Леле, Леле...

Вижте сега... Ще ревете за некви си изпити, дет нищо не зависи от тях? Вие да не сте емота или всичките искате да влезете в американския колеж? Както след седми клас се влиза и след осми, нещо повече, дори по- лесно, тъй като е без изпит- само оценки. Въобще няма смисъл да се впрягате толкова, освен това изпитите не са нищо особено, говорите сякаш незнаете дали се пише "светофар" или "сфетуфар".. Аре моля..

istinata e 4e az izob6to ne sum u4ila za izpitite dori ne se pritesnqvah poneje znaih 4e nqma da me priemat a otivah prosto da si vidq kusmeta...No eto 4e sega sum v edno ot nai prestijnite u4ili6ta na Varna..ta misulta mi e vsi4ko e vupros na kusmet

e da kasmetat e preimu6testvo ako edin 4ovek go ima !! ama az s moq kasmet .........

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Според мен трябва да се наревеш хубаво на деня преди изпита и като отидеш да се опиташ да запазиш самообладание , да дишаш дълбоко и да се съсредоточиш в това , което правиш
    За к'во й е да реве Да не я екзекутират

Леле, Леле...

Вижте сега... Ще ревете за некви си изпити, дет нищо не зависи от тях? Вие да не сте емота или всичките искате да влезете в американския колеж? Както след седми клас се влиза и след осми, нещо повече, дори по- лесно, тъй като е без изпит- само оценки. Въобще няма смисъл да се впрягате толкова, освен това изпитите не са нищо особено, говорите сякаш незнаете дали се пише "светофар" или "сфетуфар".. Аре моля..
    има разлика.

в у-щата,където аз искам да вляза,не приемат след 8ми.

Супер фен Аватара на Di
    оф аз незнам сигурно ще се самоубия ако не вляза никаде .. чувал съм че момчетата влизат по лесно щтото повече момичета кандидатстват и за тва момчетата имат приемущество др което е че 93 набор е имало мн деца а 94 са малко и за тва приемат всеки втори аз ше се радвам на тройката .. дай боже да я взема .. .. а пък кака ми е кандидатствала /тя е набор 90/ и е влязла в тва училище което искам и аз и ще е срам и позор да не вляза и аз .. ужас направо сам се побъркал иначе ще имам шестици по предметите които определят бала . и между другото решавам задачи и тестове .. помагат ми успех на вси4ки и на мене .. бб
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Varna
    а пък кака ми е кандидатствала /тя е набор 90/ и е влязла в тва училище което искам и аз и ще е срам и позор да не вляза и аз .. ужас
    все едно говориш за мен .. същото
    аз много се притеснявам сега ходих на един пробен ипит по БЕЛ и изкарах 5,036 ... по математика яко ще се омотам

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами само ти препоръчвам да не се панираш, защото при мен това се оказа голяма грешка, за която вече не съжалявам, но все пак недей да се шашкаш!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

ko da e praq taq atematika kat nemi se otdava na proben izpit izkarvam 3,40 a na posledniq na koito hodi 3.52 neznam s takia ocenki kade 6e ma zemat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си