- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Споделете хитринки за кандидатсване след 7 клас !!!
v sedmi klas e golqma pnika ako nqkoi po-golqm (ve4e kandidatstval) spodeli kak e na izpitite i dade saveti kak da sa spraim po dobre moje da pomogne na mnogo panikiosani kandidat-gimnazisti!! tova si e napravo edin ogromen zov za pomo6t pomagaite
![]()
Еми принципно можете да преписвате от тоя, дето е пред васПича отзад преписваше от мен и сега е във ФЕГ
Иначе аз се наревах в деня преди изпита и на другия ден бях спокойна. Стани достатъчно рано и не мисли за това толкова, представи си, че си на пробен. Не са там чак пък толкова строооги
![]()
абе няма такива аз миналата година само блъсках и последните дни си мислех не мога ама като станах да ходя на изпита изобщо не ми пукаше.... реших си теста и заминах имах чувството че решавам едни от онея до болка познатите ми зада4ки..... и то с тест не могат да измислят кой знае колко разли4ни зада4и.... абе просто трябва да знаете основното останалото го карайте на късмет.... и действа аз имах 5.518 по бел и 5.179 по мат![]()
![]()
ей така изглейдах като разбрах
![]()
e da hodila sam po probni oba4e ma pritesnqq testa po matematika tq vinagi mi e bila po slabta strana taka4e tam na 100% 6e sa izdanq![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
strah ma e da ne izaram nqkoi slaba ocenka po matematika i posle...........
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
И после не идава края на животаПървоначално написано от bug1965
Поне тройка ще вържеш,ако ли пък не здраве да .И да се притесняваш,и да изпадаш в истерии все тая,просто отиваш,пишеш каквото можеш,налучкваш останалите и излизаш (ие поне сте с тестове,което според мен има много предимства)
Don't worry, be happy!
То е лесно да се каже да не се притесняваш, ама е почти невъзможно за изпълнение.Като се има предвид това, че ще разочаровам родителите ми, ако не вляза, че не знам къде изобщо да отида, ако не вляза и че ще се завра в стаята ми и няма да си подам носа цяло лято от срам, е невъзможно да не се притеснявам!!!
![]()
celiq rod sa nadqva da flqza tam kadeto iskam da ma priemar i ako ne ma zemat 6e mi e mn tapo ma qvno tolkova sam uspqla da pokaja ot sebe si . ima vreme da se nadqvam 4e 6te yspeq![]()
e spoko we az bqh mn pritesnena ama kfo mina prieha si me sled ispita po matematika mislih 4e 6a imam 3 ama imah 4 golqma ralta sq daji se 4udq ot kfo tolkoz se panirah prosto si4ki preoveli4avat supper mn ako si hodil na uroci i si u4il ne e trudno !
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
тъпанар с тъпанарите колко сте тъпи пф ако можех да върна времето немаше да кандидатствам никъде никога щех да завършо некво тъпо училище с пълна 6-ца и после щех да фърча а не са да се чуда кво да праа та да не остана по 5 предмети на изпити
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ми за хитринки...отиваш с една бутилка Блек Рам и малко Тюборг за гасене и си готов/а. Бал съм ти и шоколадите и водичките. Аз поне тъй напраих само, че с каменичка...ех времена.
ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!
то всяка година измислят нещо ново...но ако не те мързи чети![]()
Да , да със "Загорчица" си отишъл...Първоначално написано от Кежуъл
Еми аз другото лято ще кандидатсвам , тъй като това у-ще , в което уча от 1-ви клас до сега просто не може да ми даде нужната подготовка за да си взема поне едно висше образувание . Според мен трябва да се наревеш хубаво на деня преди изпита и като отидеш да се опиташ да запазиш самообладание , да дишаш дълбоко и да се съсредоточиш в това , което правиш . Естествено е , че ще е гадно ако се изложиш , но точно в този момент не трябва да мислиш за това ! Мисли звърху теста , за да няма после сълзи .....
![]()
с учене..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Как да се справиш по - добре... с учене например? Проблемът е само да не се спичаш, другото зависи от това дали си подготвена, или не.![]()
ами аз уча,но все още не съм започнала да решавам тестове ,,! ..
амм някой почнал ли ее![]()
Summer (h)
За к'во й е да ревеПървоначално написано от dark_sw
Да не я екзекутират
![]()
Леле, Леле...
Вижте сега... Ще ревете за некви си изпити, дет нищо не зависи от тях? Вие да не сте емота или всичките искате да влезете в американския колеж? Както след седми клас се влиза и след осми, нещо повече, дори по- лесно, тъй като е без изпит- само оценки. Въобще няма смисъл да се впрягате толкова, освен това изпитите не са нищо особено, говорите сякаш незнаете дали се пише "светофар" или "сфетуфар".. Аре моля..
istinata e 4e az izob6to ne sum u4ila za izpititedori ne se pritesnqvah poneje znaih 4e nqma da me priemat a otivah prosto da si vidq kusmeta...No eto 4e sega sum v edno ot nai prestijnite u4ili6ta na Varna..ta misulta mi e vsi4ko e vupros na kusmet
![]()
e da kasmetat e preimu6testvo ako edin 4ovek go ima !! ama az s moq kasmet .........
има разлика.Първоначално написано от inSane_baby
в у-щата,където аз искам да вляза,не приемат след 8ми.![]()
оф аз незнам сигурно ще се самоубия ако не вляза никаде .. чувал съм че момчетата влизат по лесно щтото повече момичета кандидатстват и за тва момчетата имат приемущество др което е че 93 набор е имало мн деца а 94 са малко и за тва приемат всеки втори аз ше се радвам на тройката .. дай боже да я взема .. .. а пък кака ми е кандидатствала /тя е набор 90/ и е влязла в тва училище което искам и аз и ще е срам и позор да не вляза и аз .. ужас направо сам се побъркалиначе ще имам шестици по предметите които определят бала . и между другото решавам задачи и тестове .. помагат ми
успех на вси4ки и на мене .. бб
не се изказвай неподготвен,прасе
все едно говориш за мен .. същотоа пък кака ми е кандидатствала /тя е набор 90/ и е влязла в тва училище което искам и аз и ще е срам и позор да не вляза и аз .. ужас
аз много се притеснявам сега ходих на един пробен ипит по БЕЛ и изкарах 5,036 ... по математика яко ще се омотам![]()
![]()
Ами само ти препоръчвам да не се панираш, защото при мен това се оказа голяма грешка, за която вече не съжалявам, но все пак недей да се шашкаш!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ko da e praq taq atematika kat nemi se otdava na proben izpit izkarvam 3,40 a na posledniq na koito hodi 3.52 neznam s takia ocenki kade 6e ma zemat