- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато ни отнемат най скъпото .. *
Може да ме опрекнете къде съм поставила темата,но реших да е тук.
Навярно вече сте чули по новините за жестокото убийство в Карнобат.![]()
Жертвата беше най ценното за мен - сестра ми ..
Убиха скъпата ми сестричка.. и то съвсем умишлено. Някои от нещата които казват по телевизията са тяхни допълнения,не всичко е вярно. Убиецът /приятелят на сестра ми
/ след изчезването беше всеки ден при мен в къщи,лежеше на леглото на сестричката ми и плачехме заедно къде може да е.. Не разбирам хладнокръвието му пред нас и пред полицията след като научих че той е убиеца...
Хора,вярвайте ми на никоо не го пожелавам. Това е най-ужасното нещо,оставам половин човек без скъпото ми Миме.. чувствам се като парцал.. не мога да ям,не мога да спя.. тежко ми е .. много ми е тежко.
Утре ще ни донесът останките и не знам как ще издържа на погребението и в къщи.
Просто исках да споделя......![]()
БОЖЕ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Горкичката ми ти..незнам какво да ти кажа....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!
Боже, не мога и на половина да си представя как се чувстваш!Сигурно ти е много тежко!Ако можем с нещо да ти помогнем, само кажи!
![]()
![]()
до сега бях в що годе добро настроение,но след като прочетох темата ти ми стана много тъжнонапълно те разбирам защото и аз имам сестра и се поставих на твоето място ии ми стана още по зле ;( а този човек който е бил много близък с вас и с нея незнам какво да кажа потресена съм!!! моля те не се отчайвай това е голямо изпитание за теб и твоето семейство и вие трябва да го изживеете заради сестра ти.продължи напред зарад себе си и но заради нея а този човек трябва да си получи заслуженото....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Ужас милатаДо сега никога не съм се замисляла на близки на убити. Като чух по новините за това убийство просто си помислих "Хм, поредната новина". Но не мога да си представя колко ти е гадно. Времето лекува, и малко или много ще притъпи болката ти. Просто не се предавай. Всичко се връща, просто не се предавай и не се затваряй в себе си
![]()
![]()
![]()
Поставих се на твое място и очите ми се напълниха....
Намери някакви сили и продължи напред заради сестра си.Трудно ще ти е,но нямаш избор.
;]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моите съболезнования!
Когато някой си отиде, особенно по такъв жесток начин, и при това толкова рано, винаги много боли....а като е твоя кръв, част от живота ти, болката е непоносима...ти трябва да се научиш да живееш без нея, просто живота не ти оставя друг избор....бъди силна и ако може да направим нещо за теб, само кажи!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Изказвам своите съболезнования!
Нелепо е да загине един млад човек, още повече чрез убийство...
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
ЛЕЛЕ!!!!!!!! УЖАС![]()
![]()
ДАНО СЕ ОПРАВИТЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО ТИ , ЗАЩОТО ТОВА Е ПРОСТО НЕЧОВЕШКО
И АЗ ИМАМ СЕСТРА И АКО Я ЗАГУБЯ (недай си боже) ЩЕ УМРА НАПРАВО
БЪДИ СИЛНА!
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Останах без всякакви думи ... просто незнам какво да ти кажа.
Страшно много съжалявам...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина не знам какво да кажа.Просто искам да изразя съпричастието си и надежда, че ще намериш в себе си сила да превъзмогнеш шока и болката.Много, много ми е мъчно за теб и семейството ти...![]()
ujasno sujalqvam 4e si izgybila tolkova blizuk 4ovek ;(
съчувствам ти.. дано скоро се съвземеш.. и пак..страшно съжелявам..![]()
![]()
.!.
УЖАСНО
ГоркичкатаОпитай се да бъдеш силна..
![]()
Съжалявам ....![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не съм чула за убийството защото не съм в България...
Ужас! Аз ако загубя някоя от сестрите си сигурно ще умра от мъка. Тва е най-най-ужасното което може да се случи. Наистина съжалявам и не мога да си представя как ще го преживееш...
моите съболезнования![]()
![]()
![]()
ДАНО! Не се трае вече от такива боклуци..Първоначално написано от KillSwitchEngage
ехх горката![]()
![]()
![]()
..мн съжелявам ..опитай се да си силна
![]()
дано оня наистина мре..нещастник
И този е имал наглостта да ви погледне в очите?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Здравей!
Когато чух по новините, бях потресена... винаги си мислим, че това няма да ни се случи на нас, но винаги спохожда много неочаквано.. мога да ти кажа едно голямо СЪЖАЛЯВАМ... каквито и думи да ти говорим в този момент ти е много тежко.. просто се дръж, недей да се предаваш..трудно ще е, но ще успееш! Мисли за сестра си, не я забравяй! Тя винаги ще е до теб и ще те пази! Моите съболезнования!
Много съжалявам за сестра ти.. Не намирам думи просто и не мога да повярвам как може да има хора като този човек..
Не знам дали е моя работа, но бих искала да ти дам един съвет, грижи се за вашите и им покажи, че макар да са загубили детето си си останала ти, дай им кураж да продължат напред. Знам колко е тежко и за теб, но трябва да продължиш напред..