.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Моите съболезнования. Бъди силна. Животът продължава...

Milata... ... prosto ostanah bez dumi... kak moje takava jestokost.. ne mi e qsno..i tozi /priqtelqt i/ kak moje da sedi s teb na edno leglo i da se podigrava na m1kata ti edin vid.. ujas.. iskreno ti s14uvstvam.. tova naistina e mn lo6o, ama mila.. nali znae6.. VSI4KO SE VR16TA, Bog gleda i nqma da ostane nesp1ri4asten... badi silna.. ako se nujdae6 ot pomo6t kazvai ..

POTRESAVA6TO! KAKVOTO I DA KAGA 6TE BUDE MALKO... 6TE BUDE NI6TO PRED OGROMNATA TI BOLKA! S TEB SME! DRUG SE...
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Моите съболезнования мила! Просто се опитай да бъдеш силна...сега семейството ви трябва да е по-сплотено от всякога.И помни: ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    In Devil's Castle
    мисля,че думите са излишни...ти най-добре си ги чувстваш нещата ....
    someone else...

мн съжалявам за това коети ти се е случило.. на теб, на сестра ти и на всички ваши близки... един нейн съученик ми е братовчед и точно преди да прочета темата той ми каза... прото няма думи за такова нещо... не мога да си представя какво ти е и не искам, защото сигурно е ужасно, но трябва да се опиташ да го преодолееш заради нея... бъди смела... моите съболезнования...
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto

Моите съболезнования!

+1
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ужас милата До сега никога не съм се замисляла на близки на убити. Като чух по новините за това убийство просто си помислих "Хм, поредната новина". Но не мога да си представя колко ти е гадно. Времето лекува, и малко или много ще притъпи болката ти. Просто не се предавай. Всичко се връща, просто не се предавай и не се затваряй в себе си
    +1 Нямам думи!Просто не се предавай и живей и заради нея.Тя иска да си щастлива!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Наистина много съжалявам....

Мойте съболезнования.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Направо нямам думи ...потресена съм...как може да има толкова жестоки хора...просто не мога да си обесня... моите съболезнования и бъди силна!

Град
    Targovishte
    Naistina syjalqvam Sigorno ti e mn tejko az nebih se syvzela ako zagubq moeto malko angel4e (sestrami) No nasitina se opitai kolkoto i da e trudno da se savzemesh da pomagash na vashte zashtoto sestri4kata ti 100% iska ti da si shtastliva nes1m 4ula po novinite no kato 4uh tuk kakvo se e slu4ilo s1m potresena i dano oniq neshtastnik da si plati ama mn jestoko da si plati za tova koeto vi e pri4inil...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от NH3
    Мойте саболезнования !

Град
    София
    Мойте съболезнования ! При време ми се случи да видя как за малко не убиват баща ми пред очите ми. Мога да си представя горе долу как се чувстваш защото все пак той в момента е до мен ... Въоръжи се с много сила !
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    ..във един измислен свят..
    Ъм.. днес беше погребението..всичко мина..изпратих си я,макар да не ми се искаше . Сега се чувствам по добре... по спокойно ми е , преди плачех по цял ден. Когато от сега нататък се усети липсата ще е трудно но.. за сега се държа... благодаря ви на всички..

А има ли някои който е загубил толкова близък..нека сподели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си