- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато ни отнемат най скъпото .. *
![]()
![]()
![]()
![]()
Моите съболезнования. Бъди силна. Животът продължава...
![]()
![]()
![]()
![]()
Milata...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... prosto ostanah bez dumi...
kak moje takava jestokost.. ne mi e qsno..i tozi /priqtelqt i/ kak moje da sedi s teb na edno leglo i da se podigrava na m1kata ti edin vid.. ujas.. iskreno ti s14uvstvam.. tova naistina e mn lo6o, ama mila.. nali znae6.. VSI4KO SE VR16TA, Bog gleda i nqma da ostane nesp1ri4asten...
![]()
![]()
![]()
![]()
badi silna.. ako se nujdae6 ot pomo6t kazvai ..
![]()
POTRESAVA6TO! KAKVOTO I DA KAGA 6TE BUDE MALKO... 6TE BUDE NI6TO PRED OGROMNATA TI BOLKA! S TEB SME! DRUG SE...
Testis unus,testis nullus...
Моите съболезнования мила!Просто се опитай да бъдеш силна...сега семейството ви трябва да е по-сплотено от всякога.И помни: ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!
Let The BEAT Control Your Body
мисля,че думите са излишни...ти най-добре си ги чувстваш нещата ....![]()
![]()
![]()
someone else...
мн съжалявам за това коети ти се е случило.. на теб, на сестра ти и на всички ваши близки... един нейн съученик ми е братовчед и точно преди да прочета темата той ми каза... прото няма думи за такова нещо... не мога да си представя какво ти е и не искам, защото сигурно е ужасно, но трябва да се опиташ да го преодолееш заради нея... бъди смела... моите съболезнования...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Първоначално написано от Mariolcheto
+1![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
+1 Нямам думи!Просто не се предавай и живей и заради нея.Тя иска да си щастлива!Първоначално написано от Spider4eto
Първоначално написано от ScionOfStorm
Направо нямам думи...потресена съм...как може да има толкова жестоки хора...просто не мога да си обесня... моите съболезнования и бъди силна!
Naistina syjalqvam![]()
![]()
Sigorno ti e mn tejko az nebih se syvzela ako zagubq moeto malko angel4e (sestrami)
No nasitina se opitai kolkoto i da e trudno da se savzemesh da pomagash na vashte zashtoto sestri4kata ti 100% iska ti da si shtastliva
nes1m 4ula po novinite no kato 4uh tuk kakvo se e slu4ilo s1m potresena i dano oniq neshtastnik da si plati ama mn jestoko da si plati za tova koeto vi e pri4inil...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Мойте съболезнования !![]()
![]()
![]()
![]()
При време ми се случи да видя как за малко не убиват баща ми пред очите ми. Мога да си представя горе долу как се чувстваш защото все пак той в момента е до мен ... Въоръжи се с много сила !
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Ъм.. днес беше погребението..всичко мина..изпратих си я,макар да не ми се искаше .Сега се чувствам по добре... по спокойно ми е , преди плачех по цял ден. Когато от сега нататък се усети липсата ще е трудно но.. за сега се държа... благодаря ви на всички..
А има ли някои който е загубил толкова близък..нека сподели![]()