- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите ?
нормално ли е според вас 13-14 годишно момиче да духа на 12-13 годишно момче , как ви се струва това , какво мислите ?![]()
а на теб?!Първоначално написано от boriana_borislavova
![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
ami struva mi se...kolebaq se vsyshtnost...smeshno ...gadno...mislq che smeshno...ama i gadno..az na teq godini seradvah da se zaribqvam samo s nqkvi nevinni zaribqvchici i si me usrtoivashe. kato stanat tezi DECA po na 18-19 shte sa frigidni, izobshto nqma da gi vylnuva sexa![]()
![]()
то даже на 13-14 не е яко...Първоначално написано от maci
яко стаа кат попораснеш :P
Ami mislq, che e detska istoriq.
Eating isn't cheating - Arnold
ne opedeleno ne mislq 4e e normalno ta te sa o6te spr detski nqmat ni nai malka seksualna kultura a pak tragnali da duhat.... na bas 4e ne znaqt kak daje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Айде един опитен човек се обадиПървоначално написано от OoOpS!!!
![]()
ми чи то ку муиий ... кат са обичат нека а са земат...![]()
![]()
На тея години за тях любов е ... да кажем като по приказките...Първоначално написано от Scouse
![]()
![]()
![]()
Ако щът и да са ебът. Тяхна си работа. Don`t care![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
e da we i utre temata shte byde "ami nie se celuvahme , bremenna li sym"Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
И да отново ще има смях. Това, че младежта затъпява си е изцяло нейн проблем. На някои хора колкото и да им се обяснява няма резултат. Пък и познавам много момичета и момчета които като бяха на 13 си правеха секс и си имаха нужната сексуална култура, а познавам и хора над 20, които почти нямат. Пък и чуждото мнение какво трябва да ги засяга. Като искат да са шибат ко им пука ко мислят всички?Първоначално написано от maci
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
ако после то те е :P малко е нормално иначе не ела на мене да ми духаш![]()
![]()
ами какво толкова?
Например момчето да е на 14,а момичето на 13
(абе няма значение някъде в тая граница)
и ако момичето си има идея как се прави това нещо
чела е,образовала се е.... какво толкова?!
как може да има изказвания от типа "не ми пука"????? На всеки трябва да му пука - как ще "израснат" тея деца в обществото, ако на никой не му пука за другия??? Не е нормално!
Ама че шашкания. Мисля, че не е много нормално на тази възраст. Поне спрямо това, което аз съм правил на тези години. Ама то вие си знаете.
П.П. Защо не попитате родителите си по въпроса... (![]()
)
![]()
смешно е...нека първо си изживеем детството,защото то е само веднъж в живота...секса никога няма да ни избяга! а едно 13 годишно мом4е и 14 годишно моми4е...не мисля,4е спадат към групата на възрастни,дори мисля 4е те въпреки,4е са пубери са пове4е деца отколкото възрастни
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Да бе,и накрая да се оженят и да си имат 1000 дечица..Глупости.Те сами си решават кво да правят.Кат им са прави,да го правят,живеем в свободна държаваПървоначално написано от - possessed -
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Първоначално написано от la4ezara
че не е нормално не е ама ти кфо.... мойш ли да им налейш мозъка с фуния в главата?? мислиш ли че като се изкажеш по този начин и ще промениш нещо?? мойш ли да опрайш всички затъващи младежи?? мн ясно че не... да праят кфот си искат... никой няма власт да ги спре... кфото и да говорим тфа е положението... няма оправия а повечето от младото поколение затъва...
ПП: на 14 съм
Не смятам в такъв случай, че е по-добре да кажем "не ме интересува, те си имат глави на раменете" - те не могат да мислят трезво, но могат да разберат ситуацията, дори не могат да разберат самата ситуация, по-добре всеки път да казвам едно и също, пък белким ме чуе някой.
+1Първоначално написано от &ILoveU2
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
ami ne ne e normalno ..daje vuobshte..sega chuvala sum..po -malki momicheta na po golemi "batkovci"..ama tova za po- malkite momcheta..nz po princip dali se sreshtat takiva individi ot jenskiq pol ,koito iskat da duhat na nekvi prudliovci..puk i chesno kazano momichetata si padat po po-golemi..
Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!
Първоначално написано от Denny
![]()
![]()
![]()
а бе ти ни разясни всичко
Е нали трябва да се учат от малки... ;]Първоначално написано от OoOpS!!!