.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Романтика !

Значи въпроса ми е следния какво смятате за романтично и какво бихте пойскали от гаджето си.
    аз лично http://lexicon.wellnesslegend.com/?p=65

ако темата ви се струва тъпа не пишете.Дълго се колебах къде да я пусна и накрая реших тука,понеже влизат повече момичета и би се получило интересно,абе общо взето с какво искате да ви поглезят.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    не съм от най капризните и нз с какво бих искала да ме поглезят но този масаж звучи инт. :P

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Уау, ако някой ми "подари" такова ще бъда на седмото небе Много яко изглежда... Някой ходил ли е?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Темата не е за тук... Няма значение, че става въпрос за масаж.
    Иначе и мен би ме изкефил такъв подарък!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Бих искала като се регистрира в някой сайт подобен на "Тийнпроблем" винаги да пише в правилния раздел !

Шоколадов масаж???Ако си го правим един на друг е готино ама да ме прати в някакъв салон като подарък...Не мерси не ми трябват такива простотии
    И романтиката се изразява в жестовете един към друг не в някакви подаръчета които на всичкото отгоре ще ги прави някой друг в случая.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Бих искала като се регистрира в някой сайт подобен на "Тийнпроблем" винаги да пише в правилния раздел !
    Оф помня,че и ти се развика на едно момиче,което беше объркала раздела.
    И мисля,че горе го казах КОЛЕБАХ СЕ къде да пусна темата и реших тук,защото до колкото знам е КОЗМЕТИЧНА ПРОЦЕДУРА и ако на тебе не ти се чете не го прави и още по-малко не пиши
    Съжелявам,че изгубих 2 минути от може би ценното ти време.
    Писна ми от злоба !
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Оф помня,че и ти се развика на едно момиче,което беше объркала раздела.
    И мисля,че горе го казах КОЛЕБАХ СЕ къде да пусна темата и реших тук,защото до колкото знам е КОЗМЕТИЧНА ПРОЦЕДУРА и ако на тебе не ти се чете не го прави и още по-малко не пиши
    Съжелявам,че изгубих 2 минути от може би ценното ти време.
    Писна ми от злоба !
    Да направиш забележка е злоба , така ли ? Може да ти е прозвучало по-грубо извинявам се за , което , ама все пак можеше да зададеш въпроса по друг начин ! Примерно : " Какво смятате за шоколадовия масаж ?" или пък " Подлагали ли сте се на тази процедура ? Ако да , споделете дали изглежда толкова хубаво като на снимката !" Както и да е , де при свършен факт няма какво да съветвам . Така зададен , въпроса ти е по-подходящ за тема в раздел "Любов" за това се отнесох малко по-грубо , извинявам се за което за втори път !

темата си е за тук това е "козметика и диети" а това си е като козметика вие къде бихте го сложи ли при "секс" или "училище" може би..
    както и да е а по темата ако някой ми подари такъв масаж мммм....
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз също бих се изкефила на такъв масаж, но мисля че тоя шоколад прекалено много ще ме изкуши.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Шоколадов масаж?!Уау

Ми не ми изглежда романтично Имам други представи за романтика

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ба го и романтичното...

я па намирам за романтично да й мажем крако (левио за предпочитане) со свиска мас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си