.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

искам мнение

Сега ще ви разкажа моята история и ако можете да ме посъветвате нещо Така.... преди известно време се запознах с едно момче по скайп, писахме си известно време и 1 ден излязохме навън прекарахме си чудесно и на връщане към нас се държахме за ръце. след това аз много се привързах към него ... даже се влюбих (blush) продължавахме да си пишем по скайп и се видяхме още 1 път за инфо ще кажа че той се държи много добре с мен но вчера разбрах че той харесва друго момиче много се разтроих и реших да му кажа какво чувствам.....така казах му и той ми отговори че аз съм била великолепно момиче и че сега просто не му е до любов и ще тръгне с нея просто ей така и когато му омръзнат тези лигавщини ще ме потърси.....
    Това е ... моля ви кажете си мнението какво да направя, защото много го харесвам и искам да съм с него, но според обстоятелствата не знам какво да правя ?
    =)))) Любов, любов и накрая fuck off =)))

Повече от фен
    Ами такива са момчетата...като не е едната ще е другата!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Хм може просто да е излезнал ловко от ситуацията, защото не иска да бъде с теб или наистина иска нещо по-сериозно, въпреки че не знам кво му пречи ако иска нещо такова да го направи още сега...

Животът е адът описан в Библията!

Еми т'ва е наи-милият начин, по който да те разкара.. какво очакваш ..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ооо недей да се занимаваш повече... Не си заслужава да бъдеш резерва и да чакаш случайно някой ден да се сети за теб... Намери си друг, който да харесва само теб
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

:?

мерси ами вижте .... ще вида какво ще парава но ... за мен той е специален и той го знае и не знам вече.... може би наистина иска да ме зареже така.... тактично но може и да не е така защото ми каза че искал да продължаваме да се виждаме
    абе ей вие момчетата сте опасна работа

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    за мен това момче е гоялм простак, не си заслужавам

Re: искам мнение

Цитирай Първоначално написано от _bfmv_
    Сега ще ви разкажа моята история и ако можете да ме посъветвате нещо :) Така.... преди известно време се запознах с едно момче по скайп, писахме си известно време и 1 ден излязохме навън :) прекарахме си чудесно и на връщане към нас се държахме за ръце. след това аз много се привързах към него ... даже се влюбих (blush) продължавахме да си пишем по скайп и се видяхме още 1 път :) за инфо ще кажа че той се държи много добре с мен :) но вчера разбрах че той харесва друго момиче :( много се разтроих и реших да му кажа какво чувствам.....така казах му и той ми отговори че аз съм била великолепно момиче и че сега просто не му е до любов и ще тръгне с нея просто ей така :) и когато му омръзнат тези лигавщини ще ме потърси.....
    Това е ... моля ви кажете си мнението какво да направя, защото много го харесвам и искам да съм с него, но според обстоятелствата не знам какво да правя :?:?:?
    bati glupaka kvi sa tezi raboti ush si velikolepna apuk ina4e kat mu omruznela onaq sthql da te potursi
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

а какво да направя за да ме потърси сам... в смисъл да разбере по-скоро че е сбъркал като ме слага за резерва или нещо от сорта мерси предварително

ми честито току що те отрязаха по най-деликатния начин.... не можеш ли да помислиш?!? не му е до любов ама ще тръгне с нея.... ама когато по не му е до любов ще скъсат.... яяя чакай не ми казвай ама идва и твоя ред! значи му е до любов..... абе няма такива филми, заеби го тоя !!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    somewhere over the rainbow
    Аз бих му представила положението така:"Или си сега с мен,или никога,защото щом съм толкова великолепна няма да те чакам"

аз разбирам че е специален за теб.но той те има за резерва и не мисля че трябва да го чакаш.явно наистина е мил.според мен ако се срещащ с него може да се промени нещо ама най вероятно ще хлътнеш повече а той ще си играе с теб...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

ами поддържай приятелски отношения с него НО не му се натрапвай...не му повтарай как искаш да си с него просто си се дръж нормално като с приятел и повярвай ми той ще се привърже страшно много към теб и така...

еми и аз така мисля няма да му се натрапвам....нека сме приятели а за напред ще видим мерси на всички

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Мии май май това момче не знае малко какво иска
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

мила,сори 4е тряя го кажа ама тоя 4овек не държи на теб и не държи на моми4етата като цяло щом ходи с някоя просто ей така...няма смисъл ще ссе влшбиш в друг и тоя ще го забрайш

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Ами такива са момчетата...като не е едната ще е другата!
    Еххх ще кажеш че няма такива момичета ли? Вие сте даже много по многобройни от този тип момчета !
    Към авторката:
    Просто го забрави,мини на следващия.Не го чакай

--------------------------------------------------------

то май те върти на пръста си ...аа я си представи ..тръгнете и той ти каже харесах си едно момиче айде да спрем до тук ..по късно може пак да се съберем ..или ще има изневери постоянно ..според мен той е женкар и не те заслужава...извинявай че така го обиждам ясно че е специален за теб ама.. аз тва мисля а пък ти виж какво ще стане и после се похвали :P

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Аз бих му представила положението така:"Или си сега с мен,или никога,защото щом съм толкова великолепна няма да те чакам"

+2 i az sam na tva mnenie...

sorka ama na tova pc nqmam BG ezik za pisane......taka mersi za otgovorite .... i az taka mislq sega ne iskam da stavam nahalna i se durja priqtelski s nego....kakto predi :P

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от _bfmv_
    sorka ama na tova pc nqmam BG ezik za pisane......taka mersi za otgovorite .... i az taka mislq sega ne iskam da stavam nahalna i se durja priqtelski s nego....kakto predi :P
    Щял да те потърси по-късно ,а?Няма да те потърси!Върти те на пръста си ,а по-лошото ,че ти му се връзваш!
    Аз също бях като него играх си с момичетата!Един път едно момиче така ме разигра ,че повече не искам да си играя!

П.П. Забрави го!Типичен гъзар който си мисли ,че може да има всяка по всякое време на денонощието!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си